Mám problém. Mám počítaš s Win XP SP1 a několik programů mi dělá drobné, ale protivné chyby, které si neumím vysvětlit. Př.: ACDSee 4.0 mi vůbec nezobrazuje složky na CD discích, přitom HD a Flashky čte bez problémů. V TC 6.05 mi po použití klávesové zkratky pro komprimaci (ALT+F5) asi na 2 vteřiny zčerná obrazovka, a pak vše funguje normálně, ale komprimace se nespustí. Přitom když jí spustím z nabídky, funguje vše normálně. S dekomprimací problémy nejsou. A konečně, Nero 6 (plná verze) mi neumožní připalovat na CD. CD neuzavírám, vlastě ani bych nemohl, protože ta možnost je pořád"šedá". Když tam pak chci něco připálit, možnost připálit další stotu je"šedá"a nelze použít. Je toho víc, ale tohle mi leze na nervy. Zkoušel jsem ty programy přeinstalovat (po smazání všech *.ini souborů), ale nepomohlo to. Windows se mi přeistalovat nechce, ale zbývá mi něco jinýho?
Pokud se ti tyto"chyby"začaly objevovat až časem, tak si zkus vzpomenout, co tomu předcházelo a chybu hledat tam. Jinak dle mého názoru se bude patrně jednat o chybu systému, takže asi bude nutná reinstalace oken.
tonda*
U ACDSee si nejsem jistej, ale u TC se ta chyba objevila hned na začátku. Zkoušel jsem to přeinstalovat, zkoušel jsem i obnovu systému a nic. Nero se mi povedlo přesvědčit, teda trochu, můžu připalovat, ale musím to CD načítat 2-3x. Do rewindowsace se mi zatim nechce, protože mám 100 GB naplněnejch a používám spoustu programů. A při představě to všechno instalovat znova mě jímá hrůza. Ale když nic jinýho nezbyde... Dík za odpověď, Tonda.
To je zajímavý, dělá to i ve starších verzích programů? Pokud jo tak ti nezbývá nic jiného než reistal pokud to chceš vyřešit- prostě budou asi nabořený okna, neni tam určitě nějaký vir nebo spyware? Pokud ne tak zkus leda opravu instalace woken (nemyslim tim bod obnovení) tam bys o nic neměl přijít a přehraje to nějaké systémové soubory a pokud to nepomůže a trváš pořád na vyřešení tak reistal,ALE opravdu zkus nejdřív pořádně projet systém a zkusit o něco starší verze programů...
tonda*
U ACDsee 2.42 to nedělá, ale to není instalovaný, jen zkopírovaný. U TC to dělá i u staších verzí (WC) a to i u těch zkopírovanejch, ne instalovanejch. Nero jsem nezkoušel ani starší ani novější. Vir ani spyware jsem nezjistil (AVG7, Avast, Ad-aware, Spy & ... - vše poslední aktualizace. Opravu jsem nezkoušel, zkusim ji, uvidíme. Ale jsem pesimista. Systém v tom prsty bude mít určitě. U tý klávesový zkratky bych to i pochopil, to se prostě stává, ale to ACDsee? Zkoušel jsem to samý ACDsee (ten samej instalační souvor) na starším compu (W98) a tam je všechno bez problémů, stejně jako s TC a Nerem. Navíc jsem včera zjistil další"chybku"X Video Converter (zaplacenej!) mi nepřevede film do DVD, místo toho uděla *.mpg. Všechy ostatní převody a funkco jsou bez problémů. Dík za radu, zksim to. Pokud tě ještě něco napadne, ozvi se. Tonda.
Sorry ale to už máš nějak moc zbořený, buď ti pomůže ta oprava a nebo to reinstalni (nejlépe s formátem systémového disku) a budeš mít pokoj. To už dělá moc velký kraviny aby to byla drobnost. Jo a avg neni podle mě moc dobrej antivir, zkus si naistalovat třeba trial Nod32 jestli ti něco nenajde a nebo alespoň avast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.