Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje kouzelník karelbot?

Od: hx* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jak toto funguje kouzelník Karelbot viz kouzelnik.karelbot.cz/...

Vždy to zatím fungovalo. Jak je to udělané?

Já mám na to asi moc malé IQ :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Protože (10x+y) - x - y = 9x. Všechny 9n v tabulce mají stejný znak, nic jiného vyjít nemůže.

42, 50, 85? Nechápu.

doplněno 05.07.14 16:36:

Aha, ke všem zbývajícím číslům se házejí obrázky náhodně, včetně toho obrázku, který je použen pro násobky.

chizuru*

Pravda.. nevím jak jsem na to přišla.. jsou to jen ty násobky devíti

pavelrouha
hodnocení

1x

jednoduse. Kazde cislo, ktere vznikne danym postupem, je delitelne deviti.. po kliknuti na zeptej se, se objevi symmbol, ktery tam byl puvodne a soucasne se symboly prohodi...vsimni si, ze ve fibnale ti neda cilo, ale jen symbol.. ktery je pro vsechna cisla delitelna deviti stejny..///

chizuru*
hodnocení

0x

Je to jednoduché.. To písmeno co "uhádne" je vždycky na nějakém čísle, které vyjde odečtením těch co odečíst máte..
A hlavně.. ten symbol co "uhádne" je vždy na čísle 0, jelikož 0-0-0=0
Třeba když chci číslo vezmu příklad třeba 64.. 64-6-4=54.. jenže.. 65-6-5=54.. 66-6-6=54.. 67-6-7=54.. Prostě ať si vyberete jakékoli číslo na začátku tak po tom, co ho odečtete vyjde vám to číslo, které má stejný znak jako 0.
Konkrétně vždy vyjdou čísla 0;9;18;27;36;42;45;50;54;63;72;81;85;90;99.. Jsou tam všechny násobky čísla 9.. ačkoli čísla 42;50;85 jsou výjimky.

hx*
hodnocení

Díky, to mě nenapadlo :D

hexi
hodnocení

0x

Princip není těžký, pravděpodobnost úspěchu je překvapivě vysoká. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]