Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokování PC trojským koněm

Od: john535 odpovědí: 4 změna:

zdravím, ve staženém souboru byl trojský kůn a tak Avast ho přesunul do truhly ...počítač se seknul a potom zmizely veškeré data, dokumenty a programy, tak jsem pc restartoval a ted po spuštění po mě vyžaduje heslo k přihlášení nového účtu Uživatel ...prosím poradtě mi co mám dělat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Jaký Trojan a v jakém souboru?

doplněno 04.07.14 20:57:

Dejte sem odkaz na ten stahovaný soubor...

tomas638

neměl jsem dostatek času na přečtení hlášení o viru, který našel avast, vím jen že to byl trojan, poté se pc seknul na chvíli a pak zmizely všechny ikony na ploše , uložené dokumenty i programy v nabídce start. Soubor měl příponu exe. ,stahoval jsem hru z ulozto.cz Bylo to zabalené ve Win raru.

tomas638
uloz.to/... to je ten soubor

hodnocení

0x

Asi to same na zive.cz/... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]