Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám free galerii

Od: wydra® odpovědí: 8 změna:

Jinou než Rajče, Picassa ... upravit obrázky umím, potřebuji pouze galerii kterou si pak sama vyexportuju na web. Mám ráda černé pozadí. Díky za rady a ev i ukazky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makytakybo*
hodnocení

2x

Používala jsem Web album generator. Je to program, který velmi rychle vytvoří z vybraných fotek galerii ve formátu HTML a CSS, které lze následně upravit a zakomponovat do vlastních webových stránek.

Nebo lze použít Coppermine Gallery, což je galerie na obdobném formátu, jako webové forum. Instalace není tak jednoduchá, jako u předchozího, ale dají na internetu najít blbuvzdorné návody.

hodnocení

Je podobna, lec jednodussi, jako jAlbum. To je bohuzel free jen chvilku. Na moje potreby mi uvedene bohate staci. Diky, ohodnoceno!

iz*
hodnocení

2x

Zvládne to i Irfan View., (jestli nejste moc "háklivá" na HTML kód, nebo jestli si kód umíte upravit).

hodnocení

2x

Pokud to chcete nahrávat na svůj web server, tak mě celkem vyhovuje toto řešení.

oficiální web autora scriptu

Fotky pak normálně nahráváte přes FTP na server a ten script z toho rovnou tvoří galerii.

hodnocení

Tak to je taky neco co se rada naucim. Diky moc, to se mi take libi!

doplněno 07.08.14 23:28:

Jen premyslim, kdyz to script nahrava sam, jak se fotky řadí? Podle meho ocislovani, nebo jak jdou za sebou?

Tak s tím řazením opravdu netuším, nějak jsem to do teď neřešil.

Když na to ale koukám tak jsem nepřišel na žádnej systém podle kterého se to řadí...

mcbain*
hodnocení

0x

Používám Zoner Photo Studio, které má řadu šablon pro tvorbu fotogalerií.

Příklad: filatelisti-trutnov.cz/...

hodnocení

0x

picasa.google.com a www.blogspot.com (ony ty stránky jsou propojené, obrázky které si dáš na blog se zobrazí i na picasovi; nebo si blog nezakládej a nech to jen na picasovy. Na Google Plus to můžeš rovnou sdílet s přátelema).

Na to blogspotu máš možnost si tam vybrat ze spousty šablon nebo si nastavit vlastní vzhled a spoustu jiných věcí jako sledovat návštěvnost. Na Picasovi určitě bude něco podobného ale to nevím, protože já funguju spíš na tom blogu a co je na Picasovi moc nesleduju (automaticky se tam nahrávají všechny obrázky co jsem si nahrál na blog).

Edit:

Pardón přehlédl jsem že nechceš picasa, tak skus ten blog. Myslím, že to funguje stejně. Ale nevím co myslíš tím exportem na web. Obojí už je web. Myslím, že autorská práva neumožňují aby si mohla použít obsah z rajčete nebo Picasa naa jiných stránkách pokud mislíš toto (nemůžeš zobrazit seznam jejich fotek (tj. tvých fotek u nich nahraných) na jiné službě)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]