Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace TP-link

Od: kasandra* odpovědí: 23 změna:

Dobrý den,prosím vás poradil by mi někdo..Instaluju si do pc TP-Link na příjem Wifi a píše mi to stále -Wireless network adapter is not detekted. Please insert the right-TP LINK wirwless network adapter and click Yes to continue the installation ,or click No to quit installation progress . A mám zakliknout ano nebo ne ,jenže tomu nerozumím vůbec když to není v češtině ..Můžete mi prosím poradit? Děkuji moc .

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

restartoval jsi?

kasandra*
hodnocení

Nerestartovala jsem,protože nemám dokončenou tu instalaci právě .

hodnocení

0x

Nebylo by od věci přesně popsat co kde nastavuješ. Samotný router, nebo nastavení sítě v PC.

První nastavení routeru je třeba provést pomocí kabelu, spustit a nastavit WiFi v routeru a pak teprve nastavit WiFi v notasu.

kasandra*
hodnocení

Jsem na tohle antitalent,tak se omlouvám za asi hloupé otázky.. V pc nemám možnost Wifi a tak jsme koupily TP-LINK na příjem Wifi ,a ten teď se snažím naistalovat do pc ..teď mi jde o ten jak píšete asi router nainstalovat do pc..Moc díky !

já si asi sedím navedení a pořád se nějak neorientuju co kam chceš naštelovat. Jak ted přijímáš internet?

kasandra*
hodnocení

Internet přjímám od Ufona,ale manžel si nechal zavézt wifi od 02 a tak bych chtěla od toho ufona odejít a používat tu

Wifi .Ale mám starý pc a ten wifi nemá ,tak jsem k tomu musela koupit ten TP-Link a přes ten budu přijímat tu Wifi v pc . No ale nejde mi právě nainstalovat ,protože mi to stále píše jak jsem psala v otázce nahoře a nechce mě to pustit dál..

Tak začneme u manžela? Jakou WiFi od O2 si manžel nechal zavést? Máte domů zavedenej kabel?

doplněno 09.07.14 20:11:

Ty, nemáš náhodou nějakou WiFi kartu do počítače? A ne router? Co sis to vlastně koupila? Napiš přesně typ a označení.

kasandra*
hodnocení

Ano,máme to zavedené do bytu a k tomu router

Takže když máte doma router, nekoupila sis další, ale nějakou WiFi do kompu, vid? Asi nejlíp do USB. Nainstalovala jsi nejdřív ovladače? Bez jejich instalace nic nepujde dělat.

doplněno 09.07.14 20:16:

Nejjednodušší bys měla, natáhnout kabel.

kasandra*
hodnocení

Ale to se mi nechce,když to můžu přijímat bez problémů..Můžou na to jet i tři pc . Jenom jsem si musela koupit ten TP-LINK když můj pc wifi nemá

Tak na tu WiFi, co máte od kyslíků může jet více než tři PC, ale to je jedno. Jakej TP LINK sis vlastně koupila? Něco do kompu do USB?

Obecně, než začneš něco nastavovat, musíš naistalovat do počítače ovladače na ten tvuj TP LINK a teprve po nainstalování můžeš nastavovat WiFi.

kasandra*
hodnocení

Nene,wifi budu přijímat od manžela ale jelikož můj pc wifi nemá,tak jsme si musela pořídit jakýsi převaděč myslím se tomu říká a přes něj budu moct přijímat wifi od manžela .. Ovladače jsem si žádné neinstalovala ...jak jsem psala ,jsem antitalent na tyhle věci takže nemám vůbec představu co bych měla nainstalovat za ovladače ..

Napiš sem přesný typ a označení toho apštajku, co sis koupila, ju?

kasandra*
hodnocení

přesný typ je TP-LINK model TL-WN722NC

A jistě jsi k tomu dostala i CD, na kterým jsou ovladače. ty nainstaluj do kompu a pak nastavuj.

kasandra*
hodnocení

Ano, dostala a to je právě ten problém..Cd tam dám,a pak mi naskočí ta intalace ,jenže se dostanu jenom do jednoho bodu a tam mi to píše to co jsem psala v otázce kterou jsem zadávala (chtěla jsem to zkopírovat sem ale nejde to ) a to je v angličtině a já nevím co to po mě chce ..nabízí to možnost odkliknout buď ano nebo ne .Když kliknu na ne ,tak se instalace přeruší a když kliknu na ano tak tam ten text anglický skočí znovu a pořád dokola

To je tak, když si nepřečtu pořádně otázku.

Ona se ta instalace vzteká, že nemá k mání tu WiFi. Tak ji dej do kompu a pokračuj v instalaci.

kasandra*
hodnocení

Myslíte dát do pc ten link do usb? Já se omlouvám ,jsme prostě úplně blbá..

jj, ten apštajk co sis koupila dej do USB a pak pokračuj v instalaci.

kasandra*
hodnocení

Tak instalaci díky vám už mám hotovou . Jste super ! Moc děkuju ! Iveta

No, kdybych si pořádně přečetl otázku, už to mohlo být dvě hodiny hotový.

A funguje to? Jde to po WiFi?

kasandra*
hodnocení

To nevadí,jen jsem vás hodně zdržela ..jj,už mi to funguje ta wifina .Konečně,huráá. Díky Vám !

Od toho tady jsme. Jsme rádi, že jste rádi...*smich**smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]