Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám počítač asi 5 let starý parametry:Intel Pentium Dual-Core E2160,Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB,Gigabyte GA-P35-DS3L (rev. 2.0),3 GB paměť,HDD a mechanika stará tak 2 roky
po zatížení zhasne obrazovka a restartuje se a některé čísla písmena jsou barevná nebo neuplná po naběhnutí windows jede v pořádku bez problému na internet ,vypalování,fotky,a nenaročné videa, dříve jsem pouštěl hd videa jako blu-ray ,mkv bez potíží nevim jestli je problém tedy v grafice nebo procesoru? zatížení při přehrávaní videa mkv 720p je 40ˇ% potřeboval bych poradit jal zjistit jestli je tento problém grafika nebo procesor díky za rady
a jestli jetu nějaký člověk který rozumí pc chtěl nějaký názor na tutu desku s cpu : alfacomp.cz/... hry už nehraji stačí když to vydrží přehrát blu-ray 1080p
Mimo GK by to taky mohl být přetížený zdroj. Taky po takové době by mohla odcházet základní deka. Ono vlastně cokoli co má na sobě kondenzátory. Kondenzátory totiž stárnou a ztrácejí původní hodnoty a když se překročí určitá mez, tak je prostě konec. Někdy je to na nich vidět - jsou nafouklé. Nějací nadšenci si je sami vyletujou a vymění za nové, ale to asi nebude pro vás.
Ano tohle přesně dělalo kamarádovy pc se vypínal při zatížení a měl nafoukle kondenzátory ale já se díval na desku a grafiku a nic jsem neshledal špatného ale nemusí to jít vidět že
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.