Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ráda bych koupila noťas. Máme sice PC ale občas, kvůli bydlišti a signálu nejde. A protože máme připojení jen přes USB (přenosný k noťasu) bylo by možné s noťasem přecházet (nebo i popojíždět .)Potřebujeme ho hlavně kvůli platbám a emailu. Stačil by jednoduchý. Podle čeho vybírat? Poradíte někdo? Dík. A.
Dobry den, pracuji v IT a rukou mi proslo hodne modelu. I ten Acer, to zde lidi nemaji radi. Acer, kdyz se s nim zachazi jak v bavlnce vydrzi take, na drsnejsi zachazeni, prenaseni ale neni. Lenovo mam momentalne jako sluzebni. Kvalita zpracovani OK, ale nesedi mi klavesnice. Nej laptop co jsem mel bylo stare IBM nebo Dell.
Nepisete tu kolik chcete utratit. Ja by jsem na Vasem miste klidne koupil nejaky levnejsi notebook, protoze na Vase potreby vykon nepotrebujete. Zajdete do obchodu a par modelu si osahejte at vite, jaka velikost Vam vyhovuje. Jestli se napr. obejdete bez numericke klavesnice, nebo ji pouzivate tak casto, ze ji chcete mit. Jaka Vaha se Vam bude jete dobre nosit, jak dlouho potrebujete pracovat bez elektriny jen na baterii.
Musite si urcit sve priority a potom se bude radit snaze.
Díky všem. Samolitr, že nechci zbytčně utrácet prašule. Ani váha mi neva. Ani nic jiného. Důležité je, že jde přenést třeba do auta a popojet s ním tam, kde je signál lepčejší . To je priorita. Stahovat nic nebudu a ani nic jiného. Jen poslat prachy za faktury a nebo přihlásit se k emailu. Takže dík za informace. Hezký den. A.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.