Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CRT monitor

Od: jaromir83* odpovědí: 11 změna:

u CRT monitoru mi cca 1x za minutu cukne obraz o 1mm, dá se to nějak jednoduše softwarově/HW spravit nebo se jen přehřívá nebo se blíží jeho konec? dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Spravit se dá všechno, jenom se to musí umět. Takže podle tvého dotazu buď šikovný elektronik z okolí nebo (po nějaké době) asi SD.

jaromir83*
03.07.14 19:06
hodnocení

Sd?

Zřejmě sběrný dvůr. Tam byste se se také mohl porozhlédnout, běžně se tam vyhazují funkční crt monitory, protože si lidi pořizují LCD.

doplněno 04.07.14 17:38:

Imgify: Říkám zkusit - někdy se to dá obejít. Spolehlivější je bazar, např. LG 17"za 180,- Kč. pc.bazos.cz/...

lmgify

Na sbernem dvore je typicky zakazane se prehrabovat a cokoliv odtamtud brat.

zajixxx*

Zkuste dotlačit konektor jak do PC, tak i do monitoru /modrý/

kangaroo*
hodnocení

0x

Přejděte na LED monitor a za 1-2 roky se náklady vrátí co ušetříte na energii a kvalitě obrazu (IPS panel)

jaromir83*
hodnocení

jak to je s hrami na LED monitoru? potřebuji řídit formuli jedna v Monaku, jsem zvyklý na 85Hz u CRT, když jsem zkoušel hráít na LCD televizi, vše (ovládání/odezva?) bylo zpomalené. na jakou hodnotu si dát pozor u nového monitoru aby byly vlastnosti co nejblíž CRTčku? dík

kangaroo*

Už jsou herní monitory co umí 130-150Hz a nové TV taky umí, ale je to všechno o penězích :(

praivo*

Hraju na starém HP w1907v a naprosto žádný problém ani s F1 při 300+ km/h...

jaromir83*
hodnocení

HP w1907v: jen 900 bodů na výšku? jsem zvyklý na 1392

praivo*

Ano, 1440×900, ale mně to stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]