Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GIF na obrazky

Od: nekdo* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, nevítě někdo jak udělat z .gif obrázku samostatné obrázky? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Já bych to řešila vložením do GIMPu, nebo Photoshopu, gif se tam otevře po snímcích ve vrstvách a pak uložit vybrané vrstvy, ale není to zrvona ideální pro dlouhé gify..

obr. z photoshopu:

doplněno 03.07.14 05:15:

>ivzez

Irfan mě vůbec nenapadl, mnohem lepší řešení! :)

GIF na obrazky
nekdo*
hodnocení

dík, on je to krátkej gif.

iz*
hodnocení

2x

Já na toto používám Irfan view: Volby Extrahovat všechny snímky → → v následném okně nastavíte cestu a formát obrázků → → a potvrdit tlačítkem Spustit

GIF na obrazky #2

shiro*
hodnocení

0x

Dobrý večer,
(jak už bylo nahoře zmíněno) vlož si ten gif například do PS nebo Gimp a rozklikni si vrstvy - gif by se ti měl rozložit na stopy, ty si pak můžeš jednotlivě ukládat. Hodně štěstí! ^^

iz*

Mně by se kvůli jednomu obrázku nechtělo shánět PS nebo se učit pracovat s Gimpem ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]