Nejste přihlášen/a.
Toto jsem ještě neviděl. Když na centrumu chci psát přihlašovací údaje k přihlášení na email tak mi najednou kursor sám přeskočí do pole vyhledávání a tyto údaje se mi zapisujou do vyhledávače.Poprvé jsem si toho všiml až když jsem měl ve vyhledávači napsán nejen email,ale také heslo a to hned za emailem bez mezery. Ví někdo co se s tím dá dělat?
Nám se toto stává v práci. Myslím si, že je to tím, že tu máme příšerně pomalé připojení a když tedy najedu na stránku s přihlašovacími údaji do e-mailu, musím chvilku počkat, než se správně načte celá stránka - včetně všech obrázků a objektů atd..
Centrum je samá reklama a obrázek, takže bych řekla, že jsi na prohlížeč moc rychlý - otevřeš, klikneš hned do pole s přihlašovacími údaji a stránka se přitom ještě celá nenačetla, takže neznatelně "problikne" a kurzor se umístí do vyhledávacího pole. Nějakou tu vteřinku počkej, než začneš psát.
doplněno 03.07.14 08:10:@gamapolis - na seznamu ho mám též a tam se to stává občas - dle toho jakou na stránku umístí reklamu.. A je pravda, že v práci máme explorer, doma mám firefox a ten to snad neudělal nikdy..
Dřív to nedělalo, teď to asi půl roku dělá a neskutečně mě to vytáčí. Mají tam, že po donačtení stránky se přesune kurzor do vyhledávání (jako na googlu a podobných, aby se mohlo rovnou psát), jenže v jejich případě to trvá x vteřin (při opětovném načtení 2.3s přesně).
Nedá se s tím dělat nic, než počkat, až kurzor skočí, a začít psát teprve pak.
Aspoň že to pole nemá našeptávání, takže se to nikam nepřenáší, heslo byste si musel změnit až v okamžiku, kdy byste to po napsání ještě i odentroval.
Jinak minule tam měli navíc nějakou sprostou reklamu na tablet nebo mobil nebo co, ve flashi, který překryl celou stránku a doplnil k ní rámeček, aby to vypadalo, že je otevřená na tom tabletu. Taky se to načítalo strašně dlouho, měl jsem jméno i heslo napsané, jel myší k tlačítku a pohyb myši tuhletu nádheru spustil. Když jsem teda reklamu zavřel, jméno tam zůstalo, ale heslo bylo prázdné. Tak to jsem nepochopil.
doplněno 03.07.14 12:34:Dělá to všude, jedině v IE to je tak rychlé, že při běžném použití tak rychle kliknout a psát asi nestihnete.
@hdhs IE11 je fakticky nejrychlejší ze všech prohlížečů a pokud odvyknete od chrome, tak je objektivně nejlepší volbou.
Teď jsem si to zkusil.Tak na Firefoxu,žádný problém a na Exploreru 9 se mi stalo to samé co Vám.Ta strávka se na tomhle prohlížeči fakt dlouho načítá.Je třeba počkat a po chvíli teprve zadat údaje.Pak mě to jde.
doplněno 03.07.14 08:08:Já mám ale mail i na seznamu,a ten se načte na obou prohlížečích v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.