Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlásit na Skype

Od: johnys2000* odpovědí: 3 změna:

Dobrý dem,

Mám problém s přihlášením na skype. Když se chci přihlásit napíše mi to: "Skype nelze otevřít. Na tomto počítači jste již přihlášeni. Odhlaste se prosím a zkuste to znovu." Díval jsem se už na nějaké nápovědy na internetu ale nic mi nepomohlo nevíte nekdo prosím co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Restartujte počítač a zkuste to ještě jednou.

johnys2000*
hodnocení

Já to nechápu,

když jsem to zkoušel poprvé tak to nefungovalo pak jsem se vrtal v appdata roaming 2x jsem přeinstalovával skype a ted to resetuju a funguje to... :D

Moc děkuji po tom co jsem zkusil bych se na tohle už vykašlal !

pohanka*

Minulý týden jsem měla také problém na Skypu /byl hluchý/ a po neúspěšných ,,opravách,, jsem to po poradě vyřešila takto, takže jsem ráda, že to pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]