Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nasstavit google jako domovskou stránku

Od: kenyska® odpovědí: 5 změna:

Jak mohu nastavit google jako domovskou stránku? Už jsem měla na ploše jak seznam - tak google, ale nějak jsem si to vymazala.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký prohlížeč?

doplněno 01.07.14 22:37:

@Ernie: Myslíte Google Chrome?

doplněno 01.07.14 22:43:

Ve Firefoxu stačí otevřít stránku Google, vzít ouško zákložky (nahoře modrá ikona g a nápis Google) a přetáhnout na ikonu domovské stránky (domeček) potvrdíte okno ANO a je to.

doplněno 01.07.14 23:08:

@Gamapolis: Tohle jde jen ve Firefoxu.

A pro Explorer je ještě další možnost. Kliknout pravým myšítkem na ikonu domovské stránky (domeček) a vybrat Přidat nebo změnit domovskou stránku

Tohle jsem ani nevěděl.je to jednodušší než to moje.

hodnocení

0x

V nastavení google je toto.

doplněno 02.07.14 06:11:

Google Chrome samozřejmě.

Jak nasstavit google jako domovskou stránku

hodnocení

0x

Pokud máte Firefox,tak nástroje-možnosti-obecné-při startu aplikace Firefox nastavit"zobrazit domovskou stránku" a do domovské stránky napsat www.google.cz a OK.

Pokud máte Explorer -nástroje-možnosti internetu a do horního pole napsat www.google.cz a OK

Jak nasstavit google jako domovskou stránku #2
Jak nasstavit google jako domovskou stránku #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]