Nejste přihlášen/a.
Ahojte všem, prosím Vás, dá se zjistit heslo na internetovou seznamku? Ale ne přes KEY LOGEERA? Jde to vůbec nějak?
1) Záleží na zpracování konkrétního webu - nevíme, o jakou stránku se jedná
2) Pokud chceš zjistit zapomenuté heslo, tak stačí oslovit admina
3) Pro účel přihlášení se k cizímu účtu ti ani informace poskytovat nehodlám
jedná se o libimseti.cz . An, ono je to jezky, jenze ja mam svoje heslo zmeneny( od pritele) a nepamatuju si registracni mejl. Odkud a kam mu mam napsat?
Bez toho mailu to možná bude složitější, ale slušnou formou se dá domluvit skoro všude a za pokus nic nedáš(přinejhorším si založíš nový účet...). Našel jsem tenhle mail:
mám tři mejlové schránky a dělala jsem to více jak před dvěma lety, bohužel si opravdu nepamatuju:/
Možná jde se přihlásit přes variantu "zapomněli jste heslo". A tam zkoušej dávat postupně všechny tři svoje mejly.
BTW nevím jestli to jde se tak přihlásit, nepoužívám seznamky, ale pro případ zapomenutého hesla obvykle bývá podobná vyrianta, kdy ti heslo je vygenerováno, nebo připomenuto na mejl, který jsi uvedla při registraci.
Ledaže by ti přítel změnil i tohle - vlastně by mě zajímalo, proč jsi mu dala přístupové údaje?
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.