Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novodobé závodní hry

Od: automoto odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

poraďte mi prosím nějáké dobré automobilové závodní hry na PC poseldních let. Zdá se mi, že poslední dobou nic dobrého na toto nevychází. Něco třeba jako NFS Underground 2, ty nové jako Rivals atd. nestojí za nic, ovládání i celkově hra je příšerná.. Samožřejmě bych chtěl s lepší grafikou, starší už ne.. Nejlépe ty které mají volný svět, ale to není podmínkou, stějně si myslím že ho má jenom NFS?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mistrdarkgame*
hodnocení

2x

Dobrý den , celkem Vás chápu i já jsem zhnusen z těch dnešních her stojí za nic cou to kopie skuste nějaký RPG OMMO třeba en.airrivals.gameforge.co/... ale jestli neumíte anglicky tak Vám to ani nedoporučuji hrát skoro si ani neprdnete máte tam i boj ale i let celkem mi to příde lepší jak dnešní autíčka co lítaj ze silničky ve 100km/h *fn* *zed* *vezen*

automoto
hodnocení

Teď vyšel nějak GRID: AUTOSPORT takže by to možná nebylo tak špatné..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]