Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratily se mi záložky

Od: zbynek1* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám mozilu firefox 30.0 a asi jsem někam blbě klik a zmizely mi záložky které jsem měl uložené pokaždé když jsem otevřel nový panel. Dřív mi tam vždy skočilo těch 9 záložek a ted tam mám prázdné bílé okno, neví někdo čím to tam vrátím zpátky? dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Otevřete nový panel a klikněte vpravo nahoře na ten čtvereček. Ono je jich vlastně 9, ale je to špatně vidět.

zbynek1*
hodnocení

Moc děkuji, klik jsem na to a je vše při starém :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pravým tl. na horní lištu a zaškrtni Lišta záložek ... jestli je to to, co máš na mysli.

hodnocení

0x

Nemáš na mysli připnuté panely? Jestli ti zmizely tak jediná možnost jak je najít je v historii. Mě zmizí po čištění CCleanerem.

zbynek1*
hodnocení

lištu záložek mám zaškrtnutou, ale to není ono... mám na mysli takových těch 9 obdélníků co mi tam skočili když jsem klik na nový panel. v každém obdelníku jsem měl nastavenou nějakou stranku ktera se mi při kliknutí zobrazila...

hodnocení

0x

Zkuste do adresního řádku zadat about:config a poté do řádku hledat(nahoře) zadejte browser.newtab.url.Poté kurzorem nejeďte na hodnota a pravou myší klikněte.Najeďte na změnit a změňte aby se objevilo about:newtab.

doplněno 29.06.14 13:27:

Po zadaní about:config do adresního řádku potvrďte vstup na vlstní nebezpečí.Záložek se dá natavit nejen 9 jak máte ale třeba 12.Lze nastavit kolik jich chcete mít vodorovně a kolik svisle.Vy máte 3x3.Ale to už je něco jiného.

doplněno 29.06.14 13:49:

Nebo jak pise pepr.Pokud to nepomůže, tak zkuste ten můj návod.

Ztratily se mi záložky
zbynek1*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]