Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
používám pro vzdálenou plochu program Logmein. Skoro všude mi funguje na 100%. Ale v mám problém v práci, když tento program nainstaluji (instlace proběhne v pohodě). Tak po restartovaní počítače uvidim jen logo Win a pak už jen černou obrazovku. Po odinstalování Logmein v režimu VGA počítač funguje normálně. Na počítači je sdílená grafika od nVidia. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Jak to vyřešit?
Ještě před restartem zkus Ovládací panely -> Systém -> Správce zařízení -> Grafické adaptéry a odinstaluj
"Logmein mirror driver". To by mělo pomoct.
Bohužel nepomohlo. I po odinstalovaní Logmein mirror drive, je po restartu černá obrazovka. Pokaždé když se chci zbavit černé obrazovky tak ne že jen musim odinstalovat Logmein, ale i ovladace nVidia pak je znova nainstalovat. mám takové tušení že to bude dělat spojení nVidia grafické karty a staršího monitoru Sony Trinitron, protože tento typ ještě mezi základním logem WinXP a základním zobrazení plochy Win, přeppíná frekvence a kdyz naistaluji Logmein tak uz se prostě nepřepne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.