Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále mám překročenou frekvenci odesílání

Od: hruby140 odpovědí: 4 změna:

Jak to, že mám každý den překročenou frekvenci odesílání. Když byl starý email tak to šlo odesílat stále!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

A co takhle prozradit několik intimností?
Jakého poskytovatele schránky používáte? (seznam, volny, gmail...)
Jaký OS používáte? (Linux, Windows?)
Maily posíláte ze serveru nebo máte nějakého poštovního klienta? (Thunderbird, Outlook)

doplněno 27.06.14 23:36:

@sebodko, kapacita schránky bývá o celkové velikosti přišlých mailů, nikoli o množství těch odesílaných, teda alespoň co vím... :)

bl*
hodnocení

0x

O čem píšete?

hruby140
hodnocení

Stále překročená frekvence na odesílání emailů. Nelze odeslat email!

sebod*

Třeba na centrum.cz má nová meilová adresa omezenou kapacitu. Musela jsem napsat na Centrum mail a oni mi aktivovali velkou schránku. pak bylo vše v pohodě. Třeba to je i Váš problém.

doplněno 28.06.14 00:09:

Hopíku, Ty víš, že já jsem na tohle trdlo *smich*. Ale nedávno jsem právě na centrum aktivovala novou meilovku. Rozeslali se nějaké meily a pak byl šmitec... No a muselo se požádat o aktivaci té větší schránky. Fakt to bylo v souvislosti s odesílanými meily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]