Nejste přihlášen/a.
V chytrém telefonu mám všechny sítě wifi, kde jsem se kdy připojoval, včetně hesel nebo statických IP.
Lze něco takového mít i v PC? Nebo pokaždé je nutno to znova ručně jako blb přenastavovat a vytukávat šílené hesla?
Děkuji
PC nikam nepřenáším a wi-fi v něm nemám, ale v NB mám samozřejmě nastavené používané sítě a když jsem v jejich dosahu, tak se automaticky připojí.
doplněno 26.06.14 22:30:Pokud mě paměť neklame, tak je tam v nastavení možnost Připojit, pokud je síť v dosahu.
doplněno 26.06.14 22:32:Tedy u těch sítí, které tam mám nakonfigurované a které občas používám.
PC ( personal computer) ve variantě NB, mám také, ale vždy se chce připojit na jednu nastavenou síť, kterou má natvrdo nastavenou. Jak udělat aby na každou dostupnou sít akceptoval jiné nastavení?
Ono záleží, jakou verzi oken tam máš (WIN XP, WIN7 atd.) Vím, že v XP byla možnost "nechat systém Windows konfigurovat WIFI" (nebo tak nějak) anebo konfigurovat wifi s dodaným software k WIFI kartě.
Buď lze přes externí programy jako třeba netsetman ( www.netsetman.com) a nebo zadat síťovce alternativní konfiguraci, ale to půjde nejspíš jen pro jednu...více mě teď nenapadá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.