Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci zvýšit svému notebooku RAM o 4GB. (Notebook: HP 350 G1)
NEchce se mi kupovat drahá kingston a tak jsem našel tohle. http://www.alza.cz/crucial-so-dimm-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-d481236.htm Chtěl jsem se zeptat jestli to bude normálně fungovat...
Díky Fíla
Fungovat to bude bez problémů. Jen tak koukám, že je tam rozdíl cca. 30 kč mezi Kingston a Crucial. Můžeš tam prsknout jakoukoliv 4 GB paměť SODIMM DDR3 1600MHz (PC3-12800). Seženeš i za 700 kč (APACER). Pokud bys chtěl dát tam třeba 8GB RAM (12 GB dohromady) počítej se ztrátou tzv. DUAL CHANNEL módu. Pro tento mód je nutné mít paměti o stejné velikosti! (2x4GB, 2x8GB atd.)
Ahoj. Jak říká tanker. Pro Dual-Channel je třeba mít moduly stejné velikosti. Ale nejen to, musí mít i stejnou frekvenci a latenci. Ale nikde jsem na internetu nenašla jakou má ten modul co už v notebooku je. Dalším aspektem, který se doporučuje je použít paměti nejen stejného výrobce, ale pokud možno i typu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.