Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice na notebooku

Od: panokurka* odpovědí: 6 změna:

Na klávesnici mám nějaké vypadané a vytrhané písmena a znaky

Nejdřív sem to překous ale ted už jich je hodně.

Nevíte kde by to mohli spravit?Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Obvykle v servisu. Ale neřešil bych opravu, ale výměnu celé klávesnice. A ta se dá celkem snadno zvládnout doma.

doplněno 26.06.14 13:52:

Co kdyby jsi se svěřil, co to máš za notes.

doplněno 26.06.14 18:43:

Podívej se třeba tady:

aukro.cz/...

aukro.cz/...

doplněno 26.06.14 20:35:

Bmbx - pokud dobře čtu, tak doba dodání 1 - 2 dny.

Naprosty souhlas, kupte celou klavesnici a vymente sam, vyjde Vam to levneji a budete mit pokoj na dlouhy cas. Takto by jste jen cekal, kdy se Vam odlomi dalsi klavesa

panokurka*
hodnocení

Nevíte kde?

panokurka*
hodnocení

a kde se dá sehnat?

panokurka*
hodnocení

hodnocení

1x

Pokud není nic rozlámané, tak jdou vrátit zpátky, nejdřív musí být správně zasazen malý plastový "pantograf", musí tam být silikonový "pupík"a pak se tlačítko jen nacvakne. Pokud je to rozlámané tak vyměnit celou klávesnici, jiná možnost není, ale klávesnici si objednejte v Číně, sice to nebude česká verze, ale výjde podstatně laciněji (kolem 300Kč) a pak tam stačí nalepit české samolepky jak za starých časů, kdy čeština nebyla ve výrobním programu výrobců. :)

Já jsem nedavno opravoval "prolitou"klávesnici, což znamenalo vyndat všechna tlačítka, pak rozebrat kontaktní fólie, folie pečlivě umýt a složit to všechno zpět :)

doplněno 26.06.14 13:58:

Zde se dá sehnat, jak jsem psal výrazně levně:

es.aliexpress.com/...

stačí pohledat...

doplněno 26.06.14 19:59:

ladinpraha:

dovoluji si upozornit, že klávesnice z Aukra jsem objednával 2x a pokaždé dorazila přímo z Číny, takže "aukroprodejce"jí objedná v Číně na vaše jméno, zvolí dopravu zdarma, přihodí si svojí cenu poštovného a svojí přirážku, už mě to vyléčilo, když jsem to zjistil :-D Nedavno jsem si objednal na Aukru notebookovou baterku a až po objednání mi přišel mail, že mi příjde do měsíce, takže taky rovnou z Číny, hned jsem to zrušil, protože to spěchalo a koupil jsem jí nakonec skoro za stejnou cenu v intrnetovém obchodě a přišla za dva dni, kdybych nespěchal tak na Aliexpressu byla od stéjného alternativního výrobce o 20% levnější a bez poštovného, ale 14-25dní dodací lhůta.

doplněno 26.06.14 21:16:

ladinpraha:

tak je to světlá vyjímka, ale z té Číny je to taky rychleji když si člověk připlatí, zde je odkaz a cena je víc jak příznivá :)

aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]