Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer všem Mám problém s tímto prohlížečem.A to konkrétně,pokud si zadám do vyhledávače "Poraďte.cz,"tak se mně v nabídce zobrazí ještě starý soubor,a to dotaz,který je také z poradny.Je to "pixwords,"a ten je označen v té nabídce výraznými písmeny.
Tudíž,poradna se mně neuloží do miniikonek na ploše jako ostatní oblíbené stránky.
Ještě to podstatné,stalo se mně to již po druhé,a to když jsem použila ccleaner.Posléze jsem ještě vymazala veškerou historii v google chrome,ale ten "pixwords" je tam stále Prosím Vás,poraďte co s tím,jak se ho mám zbavit -parazita
Moc všem děkuji !
Totáku,díky,ale nevyřešilo
Stále se s tím morduji,až teď se mně podařilo zjistit,že mám v tom chromu virus Bing.com.Jak ho mám odstranit?Jsem hrozně ráda,že jsem konečně nalezla příčinu ! ! !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.