Nejste přihlášen/a.
omlouvam se to tu zase rozebiram ,ale chci si to ujastnit abych nekoupil zbytecne veci na to , mam internet upc fiber power 32 , stahuji 3,5mb/s , kdyz si zakoupim tento wifi router alza.cz/... =802.11b/g/n až 300Mbps 1x WAN, 4x LAN a 2x 5Dbi ateny a kdyz to propojim tak budu stahovat 3,5 stale nebo budu mit min protoze tet pouzivam wifi router tento http://www.mironet.cz/asus-rtg32-ap-router-wifi-80211-bg-11-54mbit-1-x-wan-4-x-lan+dp98643/ a stahuji max 2,5mb/s a nekdy jenom i 1,7mb/s , dekuji dopredu za odpoved
doplněno 23.06.14 23:07:ale jakej si teda mam zakoupit kdyz mam v ntb lan kartu jenom 100mb
Tento wifi router doporučoval, zdál se vám drahý. Je modernější a rychlejší, než ten co máte, protože má i normu "n". Pozor - na těch 300 Mbps ale budete potřebovat odpovídající wifi kartu v počítači, čili musí být b/g/n a umět 300 Mbps. Ty výkonnější antény bych případně koupil dodatečně, pokud by nevyhovovaly ty dodané. Jestliže ale stahujete zdarma např. z Uložto.cz, tak se vám rychlost stahování rozhodně nezvýší, protože je omezena již na straně poskytovatelského serveru.
kartu lan v ntb mam 100mb , a stahuji z cztorrent a hraji online hry , takze mi tech 3,5mb/s zustane?
doplněno 23.06.14 22:34:kdyz si zakoupim ten router co jste mi doporucl?
ale ten stavajici od asusu tech 54mb/s mi snizil rychlost skoro o 2mb/s a ten vas nwm jestli ma cenu kdyz mam v ntb lan kartu jenom 100mb/s
Rychlost a dosah bezdrátové sítě Wireless N:
S podporou standardu IEEE 802.11n zařízení TL-WR841N může vytvořit bezdrátovou síť a dosáhnout až 15krát vyšší rychlosti a 5krát většího dosahu než u klasických produktů 11g. A to s přenosovými rychlostmi až 300 Mbit/s.
Zařízení umí velmi dobře potlačit ztrátu při přenosu dat na dlouhé vzdálenosti nebo přes překážky nacházející se v malé kanceláři nebo velkém bytě, a to i v budovách s ocelovou a betonovou konstrukcí. A především můžete snadno rozvinout bezdrátovou síť na dlouhé vzdálenosti, kterých nelze dosáhnout se staršími produkty 11g! To znamená, že směrovač nabízí dostatečně velkou rychlost pro téměř jakékoli aplikace náročné na šířku pásma, včetně internetové telefonie (VoIP), vysílání datového proudu HD videa nebo hraní online her bez zpoždění.Zdroj: trekking.txt.cz/...
Wifi adaptér USB k notebooku 300 mbps si můžete koupit za 300Kč např. tento od TP LINK: access-pointy.heureka.cz/...
Myslím, že se zakoupením TP linku se nezmění nic, snad jen vyšší standard zabezpečení přenosu WIFI. Rychlost stahování si myslím, nijak oproti stávající routeru nezvýšíte. Osobně bych zrovna tenhle TP Link nebral, měl jsem stejný model (741), ale s jednou anténou a kolísal mu signál už ve vedlejší místnosti (cihla). Vrátil jsem ho a byl jsem rád.
asi ste si blbe precetl otazku , ja mam kabelovy router od upc a tim chci napajet wifi router abych mel bezdratovou sit a aby mi zustalo 3,5mb/s aby se mi to nesnizilo
doplněno 23.06.14 22:55:dwl myslim vas
Odkaz máte na WiFi router Asus... Ale i tak nic se nezmění. Myslím, že není úplně ideální mít modem, za ním Wifi, oba žerou elektriku atd. UPC, pokud vím, nyní nabízí zakoupení jejich WiFi modemu a nevyžaduje již měsíční nájem za tohle zařízení. Cena nákupu ale bude podstatně vyšší než těch 6 stovek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.