Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při instalaci se objeví hláška "Chyba 25003. Instalační program nemůže pokračovat, protože zdroj instalace je poškozen." Zkusil jsem nápovědu, ale stejně se nezadařilo. Můžete někdo poradit? Předem díky.
Zdr. Jak to pise. Zdroj instalace je poskozen. Pokud pouzivate install CD, tak muze byt poskrabane, pokud instalujete primo z disku, je mozne ze jiny program soubory aktualne pouziva. Musite pouzit jine CD/ ci jiny zdroj k instalaci.
Vice na support.microsoft/...
Takže bohužel, postupy uvedené v odkazu jsem vyzkoušel a hlášku mi to dává pořád stejnou. Nebyla by nějaká další rada?
Nejlepe je vyzkouset jine install CD. Pokud chyba je i nadale, tak treba zkopirovat obsah install CD na disk a instalovat z disku. Dale je moznost, ze tedy jiny program cte tyto soubory - treba jestli nepouzivas nestandartni antivir. A dale instalace office je provadena pomoci msi balicku. Mozna preinstalovat windows instaler. ( www.microsoft.com/...).
Dale uz me nic nenapada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.