Nejste přihlášen/a.
Dobry den ,mam taky problem.Ked si dam vyhladať siete ,tak mi ich najde.Ale ked sa chcem pripojiť na svoju sieť tak mi nevyskoči to okienko pre heslo.A neda sa mi pripojiť.Ked sa chcem pripojiť na susedu tak mi vyskoči okienko ale pyta nejaky certifikačny kod siete,alebo niečo take.Počitač mam momentalne u kamoša aten tvrdi že mu normalne vyskoči okno pre heslo a pripoji sa.V čom m ôže byť problem,že mne doma na žiadnu sieť wifi nevyhodi okno pre heslo pripojenia.Na kabel mi ide v pohode.Pred troma tyždnami som sa prihlasoval normalne tabletom na wifi.Teraz momentalne nemam nič z čim by som mohol skusiť pripojiť.
Dakujem
Přeinstaloval bych wifirouter.
@mkat: Dík za zprávu o vyřešení problému ! Vůbec by mne nenapadlo, že někdo přeinstaluje WXP a nemá SP3 !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.