Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Aukro.cz

Od: jarmalos odpovědí: 13 změna:

Donrý den,

chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s webovými stránky aukro.cz. Douporučujete nebo ne, čeho se vyvarovat atd.

Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x

Aukro je dobre. je lepsi kupovat od lidi s vyssim ratingem. Lidi tam jsou vetsinou slusni a davaji si na svuj rating pozor.

jarmalos
hodnocení

Děkuji. A co je to rating?

A může se přihazovat vícekrát?

Rating tím kolega myslí hodnocení.
Na Aukru každý prodávající dostává hodnocení od kupujícího, jak byl s obchodem spokojen, zda zboží souhlasilo s popisem, jak komunikoval, rychle dodal zboží atd.. Plus slovní ohodnocení. Stejně tak kupující, jestli platí včas či převzal a zaplatil dobírku atd..
Proto kupujte od lidí, kteří mají dost kladných hodnocení.
Přihazovat lze buď opakovaně nebo lze přihodit rovnou Vaše maximální částka, kterou jste ochoten za zboží zaplatit a Aukro samo přikazuje za Vás až do toho maxima.
Spousta lidí to dělá tak, že počká až aukce bude končit a pak přihodí své maximum..
mistrdarkgame*

Aukro je dobrá ztránka levně pořídíš věci ale dej si pozor na to aby nebyly poškozeny vždy si prohlédni zásilku.

Společnost je celkem slušná až na pár vyjjímek.

Největší pozor si dej na extrémně levné věci bejvají rozbyté či opravdu moc staré (nejčasteji počítače)

hodnocení

1x

jarmalos, já jsem spokojen s aukrem.

Zatím žádný problém.

hodnocení

0x

Na Aukru je nejlepší pohybovat se zpočátku pouze ze zájmu, než si to tam oťukáte, pak teprve můžete jít do větších částek a důležitějších transakcí. Když si chcete koupit notebook a jako nováček si ho koupíte tam, koledujete si o problém. Ale když se "naučíte v tom chodit", není to špatný portál. Bohužel, od té doby, co zrušili fórum, je dost informací pro lidi skrytých...

To Naufrog je to sice Váš názor,ale řekl bych že ne zrovna správný resp. ta větička o problému s koupí NTB nováčekem.

Osobně jsem jako začátečník tenkráte kupoval PIII a no problem, nakonec všechny PC co jsme od té doby používali! a opět no problem.

Ovšem s poslední větou jste trefil hřebíček na hlavičku! A ještě přidám že grafika mně přijde jako horší!

doplněno 23.06.14 21:18:

jen doplnuji-mám málo obchodů (nerozlišuji koupi a prodej) cca350 a ztoho cca 100 neohodnocených !

Diesel: já netvrdím, že nelze uzavřít bezproblémový obchod, i když je člověk nováček. Ale rubrika počítače je ošidná, nováček naivní, ta šance tam prostě vyšší je, to snad uznáte.

Pro někoho je bezpečnost na aukru to, že nakupuje u člověka se 100% kladných komentářů, dostatkem informací v popisu aukce, garancí nějaké záruky, napíše mail prodávajícímu, prodávající odepíše slušnou odpověď s kompletními informacemi, zkontroluje si, že na stránce O mně má informace o sobě apod. Pro někoho je "bezpečnost" to, že v popisu aukce je 64GB flashka za 49,-, poštovné 250,-, 80% kladných komentářů, 15% nechutných negativů, mail prodávajícímu? na co? on to někdo z té Číny pošle :-D

hodnocení

0x

Kupoval jsem na aukru 21x a všechny obchody byly v pořádku.Z mé strany ho doporučit mohu,ale nejlépe je sledovat hodnocení prodávajícího od kupujících.

doplněno 23.06.14 23:31:

Jen doplním,že já vždy platím složenkou,převodem na účet prodávajícího.Možno také přes Payu nebo dobírka.Prodejce vždy uvádí možnosti platby.

stonek*
hodnocení

0x

Co nám zbyde, aukro nemá konkurenci a nástroj hlavně pro prodej je to dobrý tak ho zkrátka používat musíme. I když se občas chovají že by jednoho rozhněvali.

kangaroo*
hodnocení

0x

Aukro je spolehlivý web na nákup a prodej. Pokud chcete mít jistotu sledujte hodnocení prodejců a platit přes službu PayU, kde Aukro dává garanci na vrácení a řešení problémů do 20000Kč :)

carloss
hodnocení

0x

Za mě také spokojenost a můžu doporučit. Hlavně používat zdravý rozum při nakupování. Na druhou stranu Aukro dokáže docela účinně pomoci, když máte problém a zboží nepřijde.

@kangaroo: Aukro už má garanci neomezenou a ještě včetně poštovného :)

lacigal12
hodnocení

0x
Aukro využívám dlouhé roky, bohužel negativ je spousta.
Telefonní komunikace je pro Aukro nežádoucí,neni možno se telefonicky poradit nebo řešit problém.
Otázky a dotazy řeší operátor bez řádné odpovědi jen s univerzálním robotem.
Aukro zadržuje na svém Aukro účtu peníze klientů,3 denní lhůta doručení zboží neplatí.
Vše řeší s robotickými odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]