Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FB- profilová fotka

Od: pipp odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

prosím Vás chtěla jsem se zeptat.

Dá se něják na FAcebooku zrušit přidávání komentářů?

Např. Chci si změnit profilovou fotku, a dát si tam novou. Ale nechci aby tam byly komentařé u ní?

Jestli to jde, tak prosím Vás jak to nastavím?

Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

Ahoj, napadá mě nastavit tu viditelnost tak, aby šla celá zobrazit jen vám :) tak by k ní nešly vkládat komentáře, protože by nikomu jinému nešla otevřít

FB- profilová fotka
dzordz*

Hmm, profilová fotka se bude řídit spíš tím nastavením v nastavení profilu. Takhle se může nastavit ta zpráva, že byla fotka aktualizována, ale samotná fotka ne - když se schová, tak ji lidi neuviděj vůbec, bude tam ten šedý pandulák.

Komentáře u svých věcí pořád ale můžete umazávat..

jestli si dobře vzpomínám, tak jsem též nechtěla komentáře. Pouze změnit fotku. Nahrajte profilovou fotku a pak nahoře v modré liště úplně vpravo je vedle ikony zámku šipka směřující dolů. Kliknete a vyberete "Záznamy o aktivitách"

Pak klik na zámeček vedle profilové fotky a dát "Jenom já"

Vedle ikony zámku je ikona, která vypadá jako tužka. Tam musí být nastaveno "Povoleno na profilu timeline"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]