Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přeposlat celou konverzaci na FB?

Od: hg2o3* odpovědí: 5 změna:

dobrý den, rád bych se zeptal, jak jde na facebooku přeposlat cekou konvrzaci. Jednalo by se o cca 5000 zpráv a prostě je hrozně zdlouhavé jezdit na začátek konverzace a po kouskách jí kopírovat. Tak se chci zeptat, zda to nejde udělat nějak rychleji...Také když už jsem hodně daleko tak se mi notebook začne sekat. Existuje něco? Moc děkuji za odpovědi Jakub

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespi*
hodnocení

2x

Bohužel to není možné udělat nějak jednoduše. Existuje celkem dost postupů, ale asi úplně nejlepší je ukázaný v tomto videu:

. Jen bych na konci ještě přidal jeden krok a to uložení celé konverzace (CTRL+S) jako webovou stránku nebo zkopírovat a vložit do textového dokumentu. To se udělá následně: CTRL+A označí veškerý text na stránce, CTRL+C text zkopíruje a CTRL+V pak vloží to texťáku. Soubor, pak můžete přeposlat komu potřebujete.

Stáhnutí archivu Facebooku bohužel neumí vykopírovat všechny zprávy (nejsou tam zprávy za poslední měsíc) a také nereflektuje jednotlivé chaty. Všechny zprávy se pak zobrazují v jednom extra dlouhém přehledu seřazené dle času odeslání.

dzordz*

Já teda ve staženém archivu měl všechny zprávy až do okamžiku vyžádání. A rozdělené to je podle příjemců, každý z nich pak normálně podle časů.

Při postupu jako ve videu mi už při pár tisících zpráv začne zamrzat prohlížeč. Ale teda pravda, že v mobilní verzi jsem to nezkoušel, tam by to možná šlo.

fisa*
hodnocení

0x

Bohužel nejde :(

iz*
hodnocení

0x

Ještě jsem si z FB nestahovala archiv, tak si nejsem jista, jestli by konverzace nebyla v archivu ... těch 5.000 je s jedním člověkem nebo s více? Nedaly by se stáhnout konverzace jednotlivě - "podle účastníků"?

dzordz*

V archivu to je a je to sice v jednom html souboru, ale je to rozkouskované podle osob, takže v tom není problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]