Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domovská stránka

Od: magdalen* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

z ničeho nic se mi při spuštění internetu místo seznamu načte stránka ask.com. V nastavení internetu jsem x krát změnila domovskou stránku na seznam, použít, OK, ale při dalším spuštění int. najede zase ask.com. Nepomohl ani restart, takže na seznam teď chodím přes záložku, ale štve mně to.

Poradí někdo, co s tím?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Magdalen, ten toolbar se "sám nenainstaloval". Hlídejte si do budoucna veškeré instalace, pročítejte vše, co Vám instalační programy budou psát. Pokud instalaci jenom "automaticky odklikáte", pravděpodobně si spolu s požadovaným programem nainstalujete i "havěť", které se budete těžko zbabovat.

magdalen*
hodnocení

Souhlasím plně s Vámi, ale já opravdu nic nestahovala, natož instalovala. Mám vypnuté i automat. aktualizace, které vyhledám jednou za měsíc, po vyčerpání dat. limitu. Včera jsem se pohybovala internet, faceboouk a poradna. Žádná hláška o nějaké instalaci se neobjevila a při přechodu buď z fc, nebo poradny domů, se místo seznamu otevřela stránka ask.com. a nešlo se jí zbavit. Prostě to nechápu.

Je to vtěrka. Něco odkliknete a máte ho tam.

hodnocení

2x

dobry den, odintalujte is ask toolbar ze starnu nastaveni a debrat, nebo pridat programy. Potom znovu prenastavte uvodni obrazovku

magdalen*
hodnocení

Máte pravdu, ten program se tam nainstaloval 22.6.14 sám od sebe, je to pakárna, nic jsem od nikud nestahovala, natož instalovala. Odstranila jsem ho a je to v poho. Moc děkuju za radu, tohle by mně vůbec nenapadlo.

Děkuju a přeju hezký den

mistrdarkgame*
hodnocení

0x

Takřka jednoduché , nic Vám nevičítám každý má své slabé místo

V nastavení můžete zakázat tento doplněk (nedoporučuji) ,radši ho odinstalujte , v tom nastavení by měla bejt i ztránka co hledáte.

jestli se mílim smažte to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]