Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
z ničeho nic se mi při spuštění internetu místo seznamu načte stránka ask.com. V nastavení internetu jsem x krát změnila domovskou stránku na seznam, použít, OK, ale při dalším spuštění int. najede zase ask.com. Nepomohl ani restart, takže na seznam teď chodím přes záložku, ale štve mně to.
Poradí někdo, co s tím?
Děkuji
Magdalen, ten toolbar se "sám nenainstaloval". Hlídejte si do budoucna veškeré instalace, pročítejte vše, co Vám instalační programy budou psát. Pokud instalaci jenom "automaticky odklikáte", pravděpodobně si spolu s požadovaným programem nainstalujete i "havěť", které se budete těžko zbabovat.
Souhlasím plně s Vámi, ale já opravdu nic nestahovala, natož instalovala. Mám vypnuté i automat. aktualizace, které vyhledám jednou za měsíc, po vyčerpání dat. limitu. Včera jsem se pohybovala internet, faceboouk a poradna. Žádná hláška o nějaké instalaci se neobjevila a při přechodu buď z fc, nebo poradny domů, se místo seznamu otevřela stránka ask.com. a nešlo se jí zbavit. Prostě to nechápu.
dobry den, odintalujte is ask toolbar ze starnu nastaveni a debrat, nebo pridat programy. Potom znovu prenastavte uvodni obrazovku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.