Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
rád bych se zeptal, zda-li nemá někdo zkušenost s vytvářením PDF formulářů? Jde mi o to, že potřebuji udělat pole, kam se napíše text a pokud bude uživatel potřebovat, tak mi kliknutím na nějakou ikonu vytvořil další textové pole.
Např.:
Odpovím na otázku a chci odpovědět na další, ale nemám pole, kam napsat odpověď. Takže si kliknu na ikonu třeba "pluska" a vytvoří se mi další textové pole.
Děkuji
EDIT PDF, PDF editor a podobné - jsou jich desítky, většinou zkušební verze s reklamou na PDF nebo placené. Ale mám předplatné časopisu CHIP a každý druhý měsíc jsou tam free verze nebo starší plné verze (po registraci), které jsou perfektní...
Zkuste pročíst někde na novinovém stánku, jestli zrovna není na přiloženém DVD program k editaci PDF..
Formuláře jde upravovat jako v malování :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.