Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřeboval bych poradit jaký zvolit linux pro starší stroj pc deska Asus m3a78-em 32bit procesor Amd athlon 2.6 grafika Nvidia geforce gt 520 a 2gb ram ddr2. hd seagate 1.5 tb 7200 ot
Používám na os win prohlížeč firefox který se seká a padá po delším používání a nic ne něho nezabírá.
Místa v pc mám dost tak bych chtěl vyzkoušet na další oddíl ještě linux.
Co tam je za OS teď? 2GB ram může být málo.
Seká se firefox i po reinstalaci a vytvoření nového čistého profilu? (přes firefox.exe -p)
Jinak linux jen na internet skoro libovolný.
doplněno 22.06.14 20:19:Nojo, to asi jsou málo. Ony ty prohlížeče v zájmu rychlosti začínají být trochu paměťově nenažrané. V linuxu by to mohlo být lepší, respektive by to mohlo začít zpomalovat až při vyšší zátěži.
Ted mám os win7a možná ty 2gb ram jsou málo.Jinak když je nainstalovaná nová verze firefoxu nebo flash playeru tak to šlape ale postupem času a vytížení se začíná zpomalovat. Různé čištění ccleanerem nebo třeba vypnutí hardwerové akcelerace taky nezabralo tak jsem částečně přešel na chrome než se rozčlovat firefoxem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.