Nejste přihlášen/a.
Během instalace Wordpress došlo k chybě. Mám Windows 7 a nainstalovaný XAMPP(apache, php a jiné)
Chci si v počítači lokálně (localhost) nainstalovat Wordpress
Chybová hláška:
Příčiny tohoto problému mohou být různé, např. špatně zadané uživatelské jméno nebo heslo v souboru wp-config.php. Pokud nelze vůbec navázat spojení s databázovým serverem localhost, tak může mít výpadek přímo poskytovatel hostingu.
Používáte správné uživatelské jméno a heslo?
Zadali jste přesnou adresu databázového serveru?
Opravdu databázový server funguje?
Pokud těmto dotazům příliš nerozumíte a nevíte, kde získat a jak správně vyplnit potřebné údaje, měli byste raději kontaktovat poskytovatele hostingových služeb. Pokud bude nadále docházet k podobným problémům, zkuste se prosím obrátit na oficiální fórum podpory ( česky - anglicky).
Díky za rady
Ahoj zkus ho prostě smazat a začít znova
v phpadmin si vytvoř databázi pozmenovanou wordpress dej k ní uživatele a zkus to ještě jednou
taky jsem měl XAMPP i WAMP ... na WAMPu to bylo asi jednodušší (pro mně) ale pak jsem si sehnal linux server a mám tam LAMP linuxový věci patří prostě na linux a je to asi nejlepší pro webový slušby na windows je IIS nebo jak ani nevim jak se to jmenuje protože s tim neumim ...
Dobrý den,
instalace WordPressu se v podstatě neliší na běžném serveru a na localhostu. Vždy potřebujete znát název databáze, její uživatelské jméno a heslo. Dále budete potřebovat adresu databázového serveru (na localhostu ponecháte položku localhost). Potom už vás dialogy provedou instalací. Více k samotné instalaci na whitehat.cz/...
Dále mě napadá, že jste možná neměl na svém PC zapnutý server. Osobně používám už dlouhou dobu WAMP server a ten je vždy potřeba zapnout, aby bylo možné s localhostem pracovat. Zkuste si jej stáhnout na wampserver.com/...
Pokud by se vám stále nepodařilo WordPress nainstalovat, dejte vědět a podíváme se na to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.