Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Norton internet secuirity

Od: lunixis odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám antivirus Norton internet secuirity. Dříve normálně šel ,ale teď když chci zkontrolovat PC tak kliknu na prověření to ještě jde a pak si mám vybrat jestli chci prověřit rychle nebo celé PC ale ať kliknu na jakékoliv tak to nereaguje nevíte čím by to mohlo být? dekuji..

Mám windows8

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dankoss*
hodnocení

0x

máte zaplacenou licenci na rok nebo to je free , ( ja spise pouzivam eset not 7 ten nejnovejso a o nortonu ctu ze je celkem naprd )

pepan7896
hodnocení

0x

Zdravim c čem je problém sice nevím ale stejný antivir jsem měl a něják se mi nezdál systém chodil furt pomalu atd tak jsem ho smazal a koupil Eset smart security 7 dal kontrulu celého PC a ejhle našel 14 trojskejch koní tak nevim co si myslet o nortonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]