Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovací program Nero

Od: pas® odpovědí: 9 změna:

Mohu touto cestou požádat o odkaz ke stažení Nera zdarma bez dalších podmínek. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Misto Nero doporucuji mnohem lepsi CDBurnerXP.
zdeneknovak

to auto[C] : Naprostý souhlas ! CDBurnerXP je z free programů určitě nejlepší a nejvšestrannější (umí i *.iso atd.), je lokalizován do CZ, ovládání je uspořádáno přehledně a logicky. Má i svou poradnu, kde radí lidé z autorského okruhu (ne x laiků, kteří mají x+1 názorů), a ti operativně reagují na podněty (pgm "neviděl" mou novou ext. vypalovačku, nahlásil jsem jim, za týden došel mailík, že už ji uvidí a budu ji moci používat, stalo se !). Navzdory svému názvu běží bez problémů i v mých Win7 Home Premium.

Nero jsem před lety (ne zrovna levně) koupil, platil jsem si i aktualizace, ale časem se rozrůstal do obludných rozměrů a stále hůř se ovládal, tak jsem jej zahodil. Ashampoo má jen omezené možnosti, nestojí ani za vyzkoušení.

dericcaster*
hodnocení

0x

Požádat můžete, avšak odpověď by asi nebyl zcela v souladu s pravidlem Z7. Co zkusit nějaký free program, třeba Ashampoo Burning.

iz*
hodnocení

0x

Jsou-li tobě ukradena jakákoliv pravidla (minimálně zdejší porušuješ), nechtěj po nás, abychom je porušovali také.

Sežeň si pro vypalování libovolný freeware.

Nevím jaké porušování pravidel.Několik verzí Nera je freeware.

lmgify

Ani se neobtezuj pridavat odkazy na Nero. Cenzor uz to tady promazal. Freeware, shareware, ... cenzorovi je to jedno, vsechno je pro nej poruseni pravidel. Za chvili aby se sem clovek bal poslat odkaz na Linux, protoze nektere distribuce jsou placene *sok* *zed*

lmgify

Pro cenzora: Nero primo na svych strankach nabizi bezplatne stazeni Nero burning ROM (15-denni free trial, pak se musi zaregistrovat a zaplatit, neboli je to shareware). Samozrejme je tam i ta freeware verze zd/....

Jestli nejste nějací moc hákliví :-D

Samozřejmě že existují i free verze nera a myslím, že NERO je opravdu na vypalování bezkonkurenční. Zkoušel i jiné softy a vždy se s pokorou vrátím k NERU.

nero-download.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]