Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spouštění systému Windows

Od: filipeew* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám problém. Spustím windows 7 ale u "spouštění systému windows" naskočí logo a zmrazí se to.

Do windows se dostanu tedy jen přes "nouzový režim" ale když chci normálně spustit windows tak to nejde.

Nevíte co by stím mohlo být?

Děkuji za rady :)

doplněno 21.06.14 12:55:

Obnovení systému Windows nepomohlo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

theodor*
hodnocení

0x

Ahoj měl jsem podobný problém a vyřešil jsem to tím že jsem v nouzovém režimu se sítí dal obnovu k poslednímu bodu obnovení

doplněno 20.06.14 20:02:

popřípadě pokud máš instalační meduim vlož ho do mechaniky a zadej návrat k poslední známe funční konfiguraci nebo oprava spouštění systému

filipeew*
hodnocení

Obnovení systému nepomohlo.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Máš to rozbitý, tzn. poškozený Windows. Pokud nepomohla obnova, tak doporučuji přeinstalovat. Samozřejmě použít legální Windows.

hajek*
hodnocení

0x

windows 7 naistalovan zmacknu na mysi prave tlacitko objevi se klasicka tabulka otevru cokoliv dam spustit ok ale nic plocha je porad prazdna proste nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]