Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nefunguje sledujuserialy.cz

Od: aabb odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli nevíte proč nefungují sledujuserialy.cz.

Vždy,naskočí hláška 404 Not Found.

Děkuji

výtka
Upozornění od sys clayman 23. 07. 2014 22:46:43
Také zde: poradte.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uda1966*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

fisa*

Ne stránky zrušeny nejsou, jde o výpadek. Viz. facebook.com/... :)

monik

proč, nefungují ,sleduju serialy.cz šlo, bi, to náko, zapnout, děkuji.

zdeneknovak
hodnocení

0x

Dnes jsem na sledujuserialy nenašel žádný text, jen obrázek, který přikládám. Je dobře, že se snaží stránky obnovit - ale moc bych na úspěch nesázel.

hodnocení

0x

Už to fachčííííí !.!.! :-D :-D :-D

zdeneknovak

Dnes dopoledne to zase chodilo. Neodolal jsem a skouknul jsem
sledujuserialy.cz/...
(Pro toho, kdo používá Firefox s doplňkem NetVideo Hunter, není problém si video během pár minut stáhnout a uložit.)

zdeneknovak
hodnocení

0x

Poslušně hlásím, že dnes večer to zase fungovalo, ale video se sekalo. Mám rychlé připojení na internet, takže u mně to nemohlo být. Tak jsem si ze sledujuserialy úspěšně stáhl do PC (postupem, který uvádím ve svém dřívějším příspěvku) "Sběratelé kostí 01x01" (pilotní díl) - právě jsem na něj dokoukal. Video má 104 MB, ale stahovalo se strašně pomalu (53 min). Stahování jsem sledoval utilitkou NetWorks ; bylo vidět, že rychlost stahování kolísá mezi 0 až ~100 kB/s => některý server po cestě signálu byl přetížený a nestíhal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]