Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledal jsem snad už včude ale nikde se mi nedostalo odpovědi jen částečně.
jde o to že mám starší pc s Win XP SP2 profesional
dnes mi normálně celý den běžel a pak jsem ho vypnul když ho chce zapnout tak se rozsvítí kontolka že se spouští ale nic ani tuk. pak jsem se podíval do skříně a když je zapnutý pc tak na základovce normálně svítí dioda takže proud tam jde ale jinak se nic neděje. prosím o jakoukoliv radu co se dá s tím dělat.
Děkuji Theo
Monitor nenabíhá? Jak je zapojený? Na integrovanou grafiku nebo na kartu?
doplněno 19.06.14 22:47:Vyndej CMOS baterku ze základovky, počkej pět minut a pak ji dej zpátky a potom zkus...
doplněno 19.06.14 22:48:Tak jako další krok zkus monitor napojit na základní desku.
je zapojená na grafickou kartu přes VGA grafika má podporu i HDMI ale hdmi kabel nemám předtím fungovala na VGA grafika je matrox 7012-03 rev a
doplněno 19.06.14 22:55:Tak provedeno ted se rozebehnou větráky zatočí se disk a je klid větráky běžej dál ale disk ne
doplněno 19.06.14 22:56:a na monitoru furt tma
Tu baterku jsi vyndal? Disk se netočí? Jestli si nejsi jistej po sluchu tak to zjistíš tak, že ho vymotuješ z šachty a zkusíš ho v ruce naklápět. Jestli půjde na jinou stranu, tak se točí.
ano baterku jsem vyndal byla mimo pc na dřevěném stole 6 minut a když pustím pc tak se rozočí vše větrky i disk ale pak se disk pomalu zastaví a je ticho a ani naklápění nepomáhá
ahha pardon omlouvam se omyl pletu si to
doplněno 19.06.14 23:32:co mám tedy udělat ted? Nemam vga kabel mam pouze ten co jsi popisoval
No tak tam zkus připojit monitor přes VGA (svůj nebo jiný). Anebo ten svůj vyzkoušej na jiném PC.
doplněno 21.06.14 09:07:Nějak té tvé poslední větě nerozumím, promiň. Šlo by to napsat polopatičtěji?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.