Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype nelze spustit

Od: miro® odpovědí: 6 změna:

Prosí poradí někdo?

Nelze spustit Skype. Po zadání jména a hesla se objeví panel " Vítejte ve Skype" (viz.přiložený obrázek) s doporučením stáhnou nejnovější verzi z důvodů používání zastaralé verze.

Stažení podle doporučeného odkazu se nedaří, nedaří se stažení ani z jiného umístěmí a po snaze opětovného spuštění Skype ikonou, se objeví hláška (Fatal Error) viz další obrázek. Poradí někdo? Děkuji - miro

Skype nelze spustit
Skype nelze spustit #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

0x

Podívejte se na E-mail. Jistě Vám došla hláška, že si máte nainstalovat novou verzi.

skype.com/...

Všechny Vaše kontakty tam zůstanou.

hodnocení

0x

Pro jistotu bych to resetoval. Pokud máte nastaveno "Spustit Skype při startu počítače", tak přes Ctrl-Alt-Del do správce aplikací, zde ukončit Skype (aspoň já svoji 6.16 jinak nezabiju). Nerozumím tomu, že se nedaří stažení z jiného umístění. Zkuste třeba zde, stáhnout to přece jít musí. No a pak už normální instalace ze staženého souboru. Kruci, to se mi to radí, když mi Skype běží. Až to klekne mně, tak to vzteky rozkopu *bum*

chizuru*
hodnocení

0x

Z toho co jsem zjistila tak Skype verze 6.7 a novější nefungují na Windows XP.
Doufám však, že se mýlím.
Ale poslední dobou Microsoft dělá všechno možné aby pohřbili Win XP, dokonce i Win 7 (Ale na ten je naštěstí podpora do roku 2020) a hlavně aby si lidé kupovali Win 8, takže bych to jako tak nepravděpodobné neviděla.

2kedar*

Mám Win XP a po instalaci nového Skype, který mi přišel na E-mail všechno fachčí, jak má včetně starých kontaktů,

které jsem tam měl.

Podobnou kulišárnu jsem čekal, všude inzerujou že XP v pohodě, ale při tom počtu lidí co řve se mi to nezdálo. Jsou ta XP plně upgradovaná? Tuším SP3.

Začíná mě to zajímat, půjčil jsem si v práci NTB s XP, vyženu z něj šváby (jen ty šestinohý) a třeba bude chvíle na pokusy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]