Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Režimy notebooku na noc

Od: sipak odpovědí: 2 změna:
Dobrý den mám notebook Lenovo g505 1Ter.
Je dobře když netobook na celou noc jen zaklapnu a nechám ho v nabíječce? Má velkou spotřebu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sealsmith*
hodnocení

0x

Všechny tyto údaje o spotřebě by měli být napsány na manuálu které k NTB byli. Jestli manuál nemáte na internetu by to mělo být. Každopádně je logické že počítač bude v režimu spánku ,,zřát" víc než když je vypnutý.

hodnocení

0x

Jestli to je dobře? No jo, ale co je dobře? Noťasu to neublíží, mám Lenovo R61i a vypínám jej tak jedno, dvakrát do týdne, přičemž jej vozím po servisech. Prostě je pro mě nutné mít data k dispozici hned, když zavolá zákazník a ne čekat, až naběhnou widle. Spotřeba v řežimu spánku bude asi větší, ale o kolik exaktně to nevím, watmetrem jsem to neměřil a neřeším to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]