Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych poprosit o pomoc. Nainstaloval jsem windows 7, klasicky jsem nainstaloval ovladače grafiky z CD i zvukovky z CD, jenže, nemám na CD ovladače aby se mi PC připojil na internet. Pořád tam mám jen NET 1394 nebo co,jako připojení. Zřejmě potřebuju ovladač,ale už jsem nějaké lan ovladače zkoušel a nešlo mi to. Může mi prosím dát někdo odkaz přímo na ovladač,který potřebuju? přiznám se,že se v tom vůbec nevyznám.
je to win 7, 32 bit , a deska je : RTL8211BL tedy realtek.
Mockrát děkuju za jakoukoliv radu,pomoc, případně odkaz na stažení ovladače.
Ten "RTL8211BL"jsi zjistil kde? To neni cip na sitove karte.
Zkuste si stahnout "Windows Diagnostic Program"treba odsud a podivej se, jaky nazev ti to ukazuje. Bude to neco jako RTL81...
To mám napsané v papírech že je to LAN a také jsem se díval přímo do PC na to. A jinak deska je : Gigabyte M56S-S3 NF560 sAM2 . Někdo , mi říkal, že první musím stáhnout nějaký chipset od Gigabyte a teprve až potom prej ovladač na Lan . Jenže už jsem to zkoušel a nemůžu ani jedno najít. Proto jsem napsal typ Lan a nyní desky, a chtěl jsem ,zda by mi někdo neposlal přímo odkazy na oboje.
Tak jsem se po tom dival a problem je ten, ze ten chipset je stary nVidia 560 a pro ten uz nejsou ovladace ani od vyrobce desky (klikni na Choose your OS: All), ani primo od nVidia (zvol: Product Type = Legacy; Product Series = nForce 5 Series; Product = nForce 560).
Nejlepsi, co jsem nasel, byly ovladace pro Vistu u nVidia nebo ovladace pro Vistu a Server2003 u Gigabytu. Vyzkousej vsechny 3. Ten od nVidia pro Vistu ukazuje verzi 15.23, ten od Gigabytu 12.10, takze asi ten od nVidia bude novejsi, ale kdo vi, jestli to vubec bude fungovat.
Deska ma prekvapive dobre parametry. Byla ale vyrobena uz pred 7 rokama a tak posledni ovladace jsou z roku 2007 pro Vistu
Odkaz na vsechny ovladace jsem ti uz poslal vyse. Po kliknuti na ten nejnovejsi ovlada/... se ti (po potvrzeni souhlasu s licenci) zacne rovnou stahovat.
Vsechny ostatni ovladace se ti zobrazi po spravnem naklepani parametru tak, jak je uvedeno v tom mem predeslem prispevku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.