Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Další Simík ve hře

Od: kity* odpovědí: 5 změna:

jak mám vytvořit dalšho Simíka ho hry?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ad*
hodnocení

0x
Jako v realitě :)
kity*
hodnocení

ne, ve hře The Sims 3 :)

hodnocení

0x
Už si to přesně nepamatuju, ale po spuštění hry ještě před tím, než vybereš ten "domov" a prostředí, které máš rozehrané, je možnost volby vytvořit nového Simíka a po vytvoření ho tuším jen přidáš do rodiny. Zkus.. Čti nabídku na tom kulatém menu..
doplněno 19.06.14 06:56: S jistotou funguje, když toho nového Simíka umístíš v sousedství té rodiny, do které ho chceš přidat a chvíli za něj budeš hrát. S novým se chodili seznámit sousedi. Musíš počkat, až se potká s tou rodinou kam ho chceš nastěhovat a udělat z nich přátele. Až budou dost kamarádi, objeví se v konverzaci mezi nimi návrh na společné bydlení.
Druhá možnost zkus se ve hře přepnout do módu upravit město a tam právě můžeš z knihovny simíků, vložit do hry jeho kopii. Zkus vybrat ten dům, kde je tvá aktivní rodina a dát jí sloučit.
kity*
hodnocení

no to už jsem dávno udělala, potřebuju tedka přidat Simíka do domácnosti

sealsmith*

Jak by jsem to nazval slušně... Musíš poslat pár do postele. A zkoušet. Siminka by měla otěhotnět a potom budeš mít žádaného simíka. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]