Nejste přihlášen/a.
Byl by někdo schopen mi vysvětlit krok po kroku (pro pc lamu) jak z dokumentů stáhnout fotku a vložit ji někam na web nebo facebook ap. Mám uloženy v archívu fotografie, ale neumím s nimi pracovat. Používám winXP a prohlížeč Google Chrome.
Stačil by mi i třeba jen odkaz na nějakou "uživatelskou "příručku", kde by byl jednoduše vysvětlen postup.
Dobrý den,
fotografie jednoduše nahrajete ze stránek, kam je chcete umístit - kliknout na něco jako "procházet" klasicky Vám vyskočí okno, které se bude ptát na umístění fotek v počítači - najdete a potvrdíte. (To bývá obvykle všude stejné)
Ještě mě napadá, jestli nemáte fotky "zazipované" v tom případě potřebujete prográmek pro jejih rozbalení, např winRAR, nebo total commander..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.