Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pracovat s archivem?

Od: bohemica* odpovědí: 2 změna:

Byl by někdo schopen mi vysvětlit krok po kroku (pro pc lamu) jak z dokumentů stáhnout fotku a vložit ji někam na web nebo facebook ap. Mám uloženy v archívu fotografie, ale neumím s nimi pracovat. Používám winXP a prohlížeč Google Chrome.

Stačil by mi i třeba jen odkaz na nějakou "uživatelskou "příručku", kde by byl jednoduše vysvětlen postup.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Dobrý den,

fotografie jednoduše nahrajete ze stránek, kam je chcete umístit - kliknout na něco jako "procházet" klasicky Vám vyskočí okno, které se bude ptát na umístění fotek v počítači - najdete a potvrdíte. (To bývá obvykle všude stejné)

Ještě mě napadá, jestli nemáte fotky "zazipované" v tom případě potřebujete prográmek pro jejih rozbalení, např winRAR, nebo total commander..

iz*
hodnocení

2x

Já na práci s archivem (komprimaci i rozbalení) doporučím 7zip, který je na rozdíl od WinRARu a TotalCommanderu zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]