Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám satelitní přijímač, staršího data, ale plně funkční, navíc stabilní a nechce se mi měnit. Ale TV přístroj stojí za houby, a tak bych rád lepší obraz.
Mám tedy TOPFIELD 600 ( scart a cinc výstupy ) a LCD monitor ( VGA vstup)
Poradíte jak to spárovat aby to posílalo obraz do toho monitoru? nikde nemohu najít nějaký převodník
předem děkuji za rady
Těžko ti dobře poradit
Píšeš že máš LCD monitor a z toho usuzuju, že je to monitor k počítači. VGA vstup je pouze u počítačů a proto tam asi nic jinýho nepřipojíš. Z tohoto pohledu se mi zdá použití LCD monitoru nevhodné a koupil bych si novou televizi.
A pokud chceš zachovat stávající satelit, tak vybírej takovou televizi, která má takové vstupy pro signál, které máš na satelitním přijímači.
Ten satelitní přijímač má už taky svoje roky (podle scart a cinch výstupů), takže možná tě brzy čeká i obměna satelitního přijímače.
Jak spojit ty dvě uvedená zařízení opravdu netuším.
Neznám žádný satelitní přijímač, který by měl výstup v konektorem VGA.
Asi jediná možnost je doplnit do počítače televizní kartu a tuto kartu připojit přes CINCH se satelitem. Potom bys obraz ze satelitu mohl vidět na monitoru, ale musíš u toho mít zapnutý počítač a to asi nebude zrovna vhodné řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.