Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přehrát archív Frekvence 1 v mobilu

Od: martas38® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám takový dotaz nevíte někdo jak si přehraji na internetovém prohlížeči na mém mobilu Samsung S4 pořady na Frekvenci 1 ze záznamu. Přes prohlížeč se dostanu na stránky Frekvence 1 tam v archivu najdu třeba těžkej pokondr ze záznamu ale přehrát to nejde na počítači to jede v pohodě. Aplikace pro mobil tohle neřeší tam jede jen rádio frekvence 1 on line a nebo jen písničky ale do archívu se nedostanete. Předem děkuji za radu.

Jak přehrát archív Frekvence 1 v mobilu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kutil*
hodnocení

0x

Máte pravdu zkoušel jsem to na HTC ONE a je to jak píšete díval jsem se i na aplikace a nic moc , já mám alespoň výhodu že mi hraje rádio on line teda všechny rádia já vím vaší otázku to ale neřeší.

hodnocení

Dal jsem tuto otázku do špatné kolonky tak jsem to přesunul do Elektronika mobily

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]