Nejste přihlášen/a.
Ahojky,
prosím o radu někoho, kdo má zkušenost s vystřižením reklam z nahraných pořadů z TV do PC. Programy Movie Maker a Avidemux dle rad na to negungují, nebo je neumím správně použít.
Děkuji za rady i zkušenosti
Dřív jsem používal software jako Sony Vegas nebo VirtualDub Dneska už to jen stahuji již upravené z Internetu do svého videoarchivu
To se máte. Já jsem bezradná technicky zaostalá a k tomu všemu ještě netechnický typ. Jsou ještě dnes ty sw dnes k mání?
Movie maker u mě tedy bez problému, sice tohle konkténě nedělám, ale vysvětlím jak na to.
Najde místo kde začíná reklama, kliknu pravým tlačítkem a dám Rozdělit. To samé udělám na konci reklamy. Mám tedy teď jakoby tři samostatná videa - před reklamou, reklama, po reklamě. Teď jednoduše kliknu na část s reklamou a odstraním ji (kliknu pravým a Odebrat)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.