Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrává někdo z TV do PC?

Od: magdalen* odpovědí: 5 změna:

Ahojky,

prosím o radu někoho, kdo má zkušenost s vystřižením reklam z nahraných pořadů z TV do PC. Programy Movie Maker a Avidemux dle rad na to negungují, nebo je neumím správně použít.

Děkuji za rady i zkušenosti

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Dřív jsem používal software jako Sony Vegas nebo VirtualDub :) Dneska už to jen stahuji již upravené z Internetu do svého videoarchivu :-D

magdalen*
hodnocení

To se máte. Já jsem bezradná technicky zaostalá a k tomu všemu ještě netechnický typ. Jsou ještě dnes ty sw dnes k mání?

Virtual Dub určitě není problém najít dneska myslím i v rozšířené verzi pod názvem virtual dub mod.
Když zadáte do google Virtual dub+návod odkáže vás to na stránky kde borci popisují všechny možné i nemožné věci které ten soft umí.
Teď jde jen o to, v jakém formátu to vaše video bude, jestli s ním bude virtualdub umět zacházet. Přece jen vývoj toho programu skončil už před pěknou řádkou let. Takže je možné že nakonec budete muset najít nějaký specializovaný splitter pro váš konkrétní formát videa.

hodnocení

0x

Movie maker u mě tedy bez problému, sice tohle konkténě nedělám, ale vysvětlím jak na to.

Najde místo kde začíná reklama, kliknu pravým tlačítkem a dám Rozdělit. To samé udělám na konci reklamy. Mám tedy teď jakoby tři samostatná videa - před reklamou, reklama, po reklamě. Teď jednoduše kliknu na část s reklamou a odstraním ji (kliknu pravým a Odebrat)

Nahrává někdo z TV do PC?
magdalen*
hodnocení

Já na nahraném videu z kamery, nebo z telefonu taky odstřihnu část, kterou tam nechci. Ale u pořadu z TV mi to prostě nejde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma virtualdub

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]