Nejste přihlášen/a.
Zdravim ..
Když cokoliv instaluji trvá to neskutečně strašnou dobu . Třeba nějaké blbosti jako win rar jen prolítnou ale tedka instaluji ESET NOD antivirus už čekám 10 minut a nenainstalovalo se ani jedno procento . Nebo když instaluji directx nebo podobné blbosti trvá to třeba i 10 minut .. to je něco strašného :/ hry to samé , včera jsem si instaloval Splinter cell blacklist a instalace mě trvala 50 minut no skoro hodinu . Dřív mi to nedělalo , jen tedka nedávno to začlo .. už nevím co s tím děkuji všem za rady .
Aky mas pc? Mne to pride na dobre zapratany a fragmentovany HDD..Skus odinstalovat co nepotrebujes a skus stiahnut nieco na cistenie pc co obsahuje aj defragmentaciu HDD..Potom si skus stiahnut HDD tune tam ti ukaze ci nemas poskodeny HDD a pokial nie tak ti ostava uz len stiahnut nejaky dobry antivir a hladat virusy. Potom uz posledna moznost instalovat Windows na novo mas to istejsie..
Windows mam asi hodinu .. nainstalovany je na čisty disk .. zkusim prvně ten HDD nějak vyřešit , zatím děkuji .
na jakém PC instaluješ? hw,systém? win7, původně win xp? chce to informace, tak můžeme pouze hádat
RAM 8GB , ATI HD 5570 2GB grafická karta , Procesor Pentium dual core CPU 3,33GHZ , HDD 1500GB
původní sys. windows 7
HDD je v pořádku přidávám screen .
aky mas antivir? skus ho vypnut a instalovat tak.. pripadne pozri este procesor pri instalacii nejakej hry alebo toho esetu
eset nod 32 .. ta instalace trva dlouho i bez antiviru , a při instalaci hry je procesor 35-40% využití .
ked chces ten nod 32 instalovat musis instalovat jednotnu bitovu verziu aku ma aj operacny system teda bud 32bit alebo 64bit.. Ale vidim to na nejakeho cerva skus obnovu systemu v ponuke Start tam sa zachytavaju body obnovy..Skus si premysliet od ktoreho datumu ti to nerobilo a skus to este predtym datumom dat obnovit..
Samozrejme ti to nepojde ak nemas tuto obnovu povolenu
jak řikam ja nemam vubec nic . mám novy windows ktery sem dělal dnes a děla to hned od začatku .
mozno problem s HDD jedine vyskusat dat iny HDD s tymto windowsom alebo skusit nainstalovat ten windows na iny HDD do ineho PC ci to bude robit.. preco si vlastne daval novy windows? aky tam bol predtym? bud mas skrabnute cd alebo dvd od windowsu zle ho nacita alebo problem s HDD.mas si to ako odskusat? pripadne si zohnat iny windows 7?
"Dřív mi to nedělalo , jen tedka nedávno to začlo "
co tym myslis, ked pises ze windows mas novo nainstalovany?
na předchozích instalacích windows , na minulem win mi to už dělalo i na tomto mi to dělá todle byl jeden z důvodu proč sem instaloval nový ale nepomohlo to .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.