Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouho trvající instalace programů

Od: black* odpovědí: 21 změna:

Zdravim ..

Když cokoliv instaluji trvá to neskutečně strašnou dobu . Třeba nějaké blbosti jako win rar jen prolítnou ale tedka instaluji ESET NOD antivirus už čekám 10 minut a nenainstalovalo se ani jedno procento . Nebo když instaluji directx nebo podobné blbosti trvá to třeba i 10 minut .. to je něco strašného :/ hry to samé , včera jsem si instaloval Splinter cell blacklist a instalace mě trvala 50 minut no skoro hodinu . Dřív mi to nedělalo , jen tedka nedávno to začlo .. už nevím co s tím děkuji všem za rady .

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x

Aky mas pc? Mne to pride na dobre zapratany a fragmentovany HDD..Skus odinstalovat co nepotrebujes a skus stiahnut nieco na cistenie pc co obsahuje aj defragmentaciu HDD..Potom si skus stiahnut HDD tune tam ti ukaze ci nemas poskodeny HDD a pokial nie tak ti ostava uz len stiahnut nejaky dobry antivir a hladat virusy. Potom uz posledna moznost instalovat Windows na novo mas to istejsie..

black*
hodnocení

Windows mam asi hodinu .. nainstalovany je na čisty disk .. zkusim prvně ten HDD nějak vyřešit , zatím děkuji .

majco

Tak jak pise nonek treba viac info o pamati aky mas HDD aky windows tam mas..Ked das na slabsi PC napr windows 7 nemozes ratat s tym, ze ti pojde jak blesk..

hodnocení

0x

na jakém PC instaluješ? hw,systém? win7, původně win xp? chce to informace, tak můžeme pouze hádat

black*
hodnocení

RAM 8GB , ATI HD 5570 2GB grafická karta , Procesor Pentium dual core CPU 3,33GHZ , HDD 1500GB

původní sys. windows 7

HDD je v pořádku přidávám screen .

Dlouho trvající instalace programů
majco

co procesor na kolko % pracuje? a tak isto si pozri aj RAM na kolko % je vytazena

black*
hodnocení

Procesor 0% když koukám jen na plochu , a ram 20% .

majco

aky mas antivir? skus ho vypnut a instalovat tak.. pripadne pozri este procesor pri instalacii nejakej hry alebo toho esetu

black*
hodnocení

eset nod 32 .. ta instalace trva dlouho i bez antiviru , a při instalaci hry je procesor 35-40% využití .

majco

ked chces ten nod 32 instalovat musis instalovat jednotnu bitovu verziu aku ma aj operacny system teda bud 32bit alebo 64bit.. Ale vidim to na nejakeho cerva skus obnovu systemu v ponuke Start tam sa zachytavaju body obnovy..Skus si premysliet od ktoreho datumu ti to nerobilo a skus to este predtym datumom dat obnovit..

Samozrejme ti to nepojde ak nemas tuto obnovu povolenu

windows.microsoft.com/...

black*
hodnocení

jak řikam ja nemam vubec nic . mám novy windows ktery sem dělal dnes a děla to hned od začatku .

majco

mozno problem s HDD jedine vyskusat dat iny HDD s tymto windowsom alebo skusit nainstalovat ten windows na iny HDD do ineho PC ci to bude robit.. preco si vlastne daval novy windows? aky tam bol predtym? bud mas skrabnute cd alebo dvd od windowsu zle ho nacita alebo problem s HDD.mas si to ako odskusat? pripadne si zohnat iny windows 7?

majco

"Dřív mi to nedělalo , jen tedka nedávno to začlo "

co tym myslis, ked pises ze windows mas novo nainstalovany?

black*
hodnocení

na předchozích instalacích windows , na minulem win mi to už dělalo i na tomto mi to dělá todle byl jeden z důvodu proč sem instaloval nový ale nepomohlo to .

majco
A ten windows na ktorom to nerobilo je ten isty co mate teraz v pc?myslim presne to iste instalacne cd alebo dvd..skuste este pozriet ci nemate to cd alebo dvd poskriabane alebo nejak poskodene je to tiez pricina nedokladneho zapisu na hdd pri instalacii.potom vam jedine poradim najst alebo zohnat iny windows 7..mozno prave to ktore mate vy je zavirene v niektorej kniznici..tiez som mal podobny problem kedy si pan instaloval win p a po pripojeni pc na net mu zacal system zamrzat a padat pomohol az windows ktory som mu dal ja a zistil som ked som zacal kopirovat jeho win xp na disk ze je disk zavireny a virus sa aktivuje prvym pripojenim na internetovu siet..pre teba jednoduchsie zohnat iny win 7 ked aj v anglictine ale vyskusat ci to bude robit..potom by som uz len riesil problem s Hdd co sa da tiez odskusat instalovanim toho cd co vlastnite na novy hdd alebo kamosov a uvidite.
black*
hodnocení

ne mám jiné

majco
Ok treba skusit stiahnut iny win 7 pomalou rychlostou vypalit napr cez nero a potom nainstalovat..skusit mozes ulozto alebo sa popytaj znamych ci niekto nema win 7 odlisny od tvojho..ak stym budes mat problem tak na ulozto najdes v cestine home premium mozno aj professional..

praivo*
hodnocení

0x

Máš nainstalované všechny ovladače?

majco

win 7 si instaluje vsetky ovladace automaticky

praivo*

Tak to je pěkná blbost. Jenom na PC, ze kterého píšu, jsem instaloval snad 7 různých balíků ovladačů jen pro základní desku...

naopak u mne vše proběhlo automaticky, všechny ovladače...ale pak ty aktualizace ...měl jsem starší instalačku win7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]