Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem otevřít Adobe reader

Od: stryda* odpovědí: 5 změna:

Stáhnu program Adobe reader na plochu.Při kliknutí na ikonu Adobe readeru pro otevření programu se všechny ikony na ploše změní na ikony Adobe reader.Jmenovaný program nejde otevřít ani ostatni programy neotevru.Musím odinstalovat Adobe reader a všechno je v pořádku.Jak mám otevřít po stažení program Adobe reader,děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Adobe Reader spustíte dvojklikem na program nebo na ikonu zástupce programu. Jak jste program instaloval? A restartoval jste po instalaci PC?

Někdy je restart potřebný i v případě, že vývojář programu tvrdí něco jiného.

Teď bych CCleanerem vyčistila záznamy o Acrobat readeru z registru, restartovala PC, pak znovu nainstalovala a opět restartovala PC.

Napište, zda to pomohlo, když tak zkusíme něco dalšího.

stryda*
hodnocení

Dekuji za odpoved.Dvojklikem Ad Re.pustit nejde na plose se objevi na vsech ikonach ikona Adobe Reader abych mohl spustit jiny program na př.prohlizec google musim Adobe Reader odinstalovat restarovani jsem zkousel.Bude asi zmeneny vychozi program spousteni Adobe Readeru a ja nevim jak nastavit program spousteni jsem laik.

hodnocení

1x

Asi se při instalaci změní výchozí nastavení programů pro Adobe. Je potřeba v obládacích panelech toto nastavení změnit.

stryda*
hodnocení

Mohl by ste mi prosim vysvetlit jak vychozi nastaveni A.R.zmenit dekuji

Zkuste se po instalaci Adobe podívad na Ovládací panely-Výchozí programy-Přidružit typ souboru nebo protokol k programu, jak to tam je nastaveno...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]