Nejste přihlášen/a.
.Dobrý den
když jsem dělal test pc pomocí avg 2014 tak mi ukazal že mám trojskýho koně když dám odstranit vir tak se mi ukáže že mám restartovat pc to udělám potom jak se zapna pc jdu na avg 2014 a furt ho mám skoušel jsem ho odstranit asi 4 krát a furt nic může mi někdo pomoc jak ho odstraním prosím . přesně se ten vir jmenuje - Trojský kůn small.BZJ
Zkuste to projet online scanerem o/...
Stáhne se malý program do PC, nainstaluje, udělá kontrolu, smaže havěť a po té vám nabídne svou odinstalaci. Nebo si ho můžete nechat a za čas, když budete chtít provézt kontrolu znova, ho nebudete muset znova stahovat.
V takovém případě je nutné spustit antivirák bez windows, jinak se toho viru nezbavíš. To znamená, že po restartu nenaběhnou windows, ale antivir. Každý antivirák tuhle možnost má
Nejsem si zrovna jistý jestli každý, NOD32 to nemá (neměl?) Norton (některý) taky ne, ale určitě je tím známý Avast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.