Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem v Kauflandu USB paměť 16 GB RIDATA. Když jsem ji zapojil do 4 portového USB hubu, tak to napsalo, že může pracovat rychleji, pokud ji zapojím do USB 2.0. Pak se začalo něco instalovat z webu, avšak napsalo to, že když budu pokračovat, tak může dojít k poškození systému. Tak jsem tu instalaci zrušil a nyní po zasunutí do hubu fleška svítí, ale v Průzkumníku WIN není vidět. A tu instalaci ovladače už to nenabízí. Mám ji vrátit nebo se s tím dá ještě něco dělat? Na obalu píší, že je kompatibilní s WIN XP, které mám na notebooku.
Restartuj pocitac a pak v nastaveni by melo byt viditelne pripojene zarizeni je potreba je jenom "obnovit" a vse by melo jit
Tak jsem v "Nastavení" přidal flešku jako nový hardwer, ale hodilo to hlášku "Zařízení nelze připojit (kód 10)". A už nesvítí !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.