Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava videa,vytváření filmů

Od: micinka123* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, máte někdo nějaký osvědčený a kvalitní program, kde tvoříte z videí a fotek mini-filmy? Mám na mysli něco jako Windows Live Movie Maker akorát nějaký jiný pogram. :) Hlavně, aby to bylo zdarma. :) Děkuji!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Před týdnem jsem řešil úplně stejný problém! Windows movie maker se vždycky kousnul, tak jsem otestoval dalších deset programů a video nakonec udělal ve "photo story 3 for windows."Je to fakt paráda a vřele doporučuju!

doplněno 13.06.14 21:40:

Ano, je to zdarma: slunecnice.cz/...

micinka123*
hodnocení

Je to zdarma? A kde ho lze stáhnout nebo kde jste ho stáhl/a Vy?

praivo*
hodnocení

0x

Co se ti nelíbí na WLMM? Jinak třeba VideoPad.

micinka123*
hodnocení

Mě se WLMM velmi líbí, ale nejede mi. Stáhla jsem si Windows Essentials a chtělo to po mě nějakou smlouvu, se kterou jsem musela souhlasit. A já jsem naprostý laik v takových věcech, tak jsem se v tom nechtěla patlat a neriskovala jsem to. Vzdala jsem to.

praivo*

Tohle (licenční podmínky) má každý program, stačí odkliknout.

micinka123*
hodnocení

Je to: Smlouva o poskytování služeb společnosti Microsoft... Nevím co mám udělat. Mám tam: Přijmout - odmítnout.

praivo*

Tak to přijmi.

hodnocení

0x

Používám tento program. Je zdarma,česky,jednoduchý a celkově se sním dělá v pohodě.

micinka123*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]