Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám otázku , zakoupil jsem si wifi router tento mironet.cz/... , jestli to staci bohate na domacnost a na mensi kaleni na 2 ntb , dekuji dopredu za odpoved
Pokud tou domácností nemyslíš několikapodlažní dům a přilehlé polnosti, tak na běžnou domácnost stačí v podstatě jakýkoli wi-fi router. A to kalení je spíš o rychlosti připojení k netu.
doplněno 13.06.14 18:50:Na podobnou wifinu mívám standardně zapojeno i 7 zařízení najednou.
prosimte mám na tebe otazku jeste , alza.cz/... tohle by mohlo byt dobry na pareni jako jsou 2 ntb a hrani her?
koukal jsem se na alze a nasel jsem thle za dobrou cenu alza.cz/... , to by bylo uz lepsi nez 54mb
Vidím, že stále váháte. Já mám tento a jsem spokojený: alza.cz/...
doplněno 13.06.14 20:50:Takže měsíčně platit 100 MB připojení od UPC, na to máš ale jednorázově si připlatit 160,- za dobrou wifinu ne? No, je to tvoje volba !
doplněno 13.06.14 22:59:@pravio: OK šťouro !
spis do 4 stovek by to bylo dobre
doplněno 13.06.14 22:22:KonektoryPočet WAN portů: 1
Počet portů HUB/Switche: 4Základní parametryWLAN (Wifi) standardy: 802.11b, 802.11g
Frekvenční rozsah (GHz): 2,4
Firewall: Ano
Přenosové rychlostiPřenosové rychlosti pro HUB/Switch [Mb/s]: 100
Přenosové rychlosti pro WAN [Mb/s]: 100
Přenosové rychlosti pro WLAN (Wifi) [Mb/s]: 54
to je ta wifi asus rt .g32 , takze mi teda staci na byt 2+1 aby zvladla napr 2ntb , 2 telefony + 1 pocitac?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.