Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staci to bohate?

Od: zelenac9* odpovědí: 12 změna:

dobrý den mám otázku , zakoupil jsem si wifi router tento mironet.cz/... , jestli to staci bohate na domacnost a na mensi kaleni na 2 ntb , dekuji dopredu za odpoved

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 15. 06. 2014 11:57:28
Dotaz je vhodné řešit a dořešit v jednom vlákně. Nezakládej další, rádcům pak unikají souvislosti.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Pokud tou domácností nemyslíš několikapodlažní dům a přilehlé polnosti, tak na běžnou domácnost stačí v podstatě jakýkoli wi-fi router. A to kalení je spíš o rychlosti připojení k netu.

doplněno 13.06.14 18:50:

Na podobnou wifinu mívám standardně zapojeno i 7 zařízení najednou.

zelenac9*
hodnocení

prosimte mám na tebe otazku jeste , alza.cz/... tohle by mohlo byt dobry na pareni jako jsou 2 ntb a hrani her?

ladinpraha*

Já hry nehraji, ale stahuji, běží tam stabilně kamera, sledování filmů ze serveru atd. Všechno běží bez problémů.

Píšeš, že jsi koupil. Tak to použij. A k téhle - v podstatě výprodej a nevidím anténu, schovaná? Pro mě to jsou důvody nekoupit.

zelenac9*
hodnocení

a to co mam tech 54 mb staci na to hrani a vydrzito 2ntb naraz?

dzordz*
hodnocení

2x

Jakkoli kvalitní wifi zhorší odezvu o pár ms, u něčeho to může být poznat. Takže jakýkoli router a připojit se kabelem.

kangaroo*
hodnocení

2x

To bude stačit. Jen bych viděl omezení, že nemá GLAN porty a asi USB pro sdílení USB tiskárny nebo 3G modemů do zálohy Internetu, ale jestli netaháš po síti giga dat, tak to neřeš :)

zelenac9*
hodnocení

no upc mám prej mít 100 mb , ale stahuji 3,5mb , takze to staci kdyz budou 2 ntb napojeny tuhle wifi?

doplněno 13.06.14 18:45:

mám byt 2+1

zelenac9*
hodnocení

koukal jsem se na alze a nasel jsem thle za dobrou cenu alza.cz/... , to by bylo uz lepsi nez 54mb

hodnocení

0x

Vidím, že stále váháte. Já mám tento a jsem spokojený: alza.cz/...

doplněno 13.06.14 20:50:

Takže měsíčně platit 100 MB připojení od UPC, na to máš ale jednorázově si připlatit 160,- za dobrou wifinu ne? No, je to tvoje volba !

doplněno 13.06.14 22:59:

@pravio: OK šťouro ! *palec*

praivo*

MB ≠ Mb!

zelenac9*
hodnocení

spis do 4 stovek by to bylo dobre

doplněno 13.06.14 22:22:

KonektoryPočet WAN portů: 1
Počet portů HUB/Switche: 4Základní parametryWLAN (Wifi) standardy: 802.11b, 802.11g
Frekvenční rozsah (GHz): 2,4
Firewall: Ano

Přenosové rychlostiPřenosové rychlosti pro HUB/Switch [Mb/s]: 100
Přenosové rychlosti pro WAN [Mb/s]: 100
Přenosové rychlosti pro WLAN (Wifi) [Mb/s]: 54

to je ta wifi asus rt .g32 , takze mi teda staci na byt 2+1 aby zvladla napr 2ntb , 2 telefony + 1 pocitac?

zelenac9*
hodnocení

chci poridit lepsi za 550, 300mb a anteny 5db protoze stahuji o 2 mb min a kdyz jdu do obyvaku tak uz to jde znat ze mam pomalejsi internet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]